Ένα ξεχωριστό γιουβέτσι που μυρίζει Ελλάδα και θάλασσα

Μία έξοχη συνταγή για γιουβέτσι με θαλασσινά και ούζο.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 10 Αυγούστου 2020

Το γιουβέτσι θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελεί μία από τις αγαπημένες επιλογές για κάθε ελληνικό -οικογενειακό και μη- τραπέζι. Ειδικά κατά την περίοδο του καλοκαιριού μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες παραλλαγές, με μία από τις πιο νόστιμες και ξεχωριστές να είναι εκείνη με θαλασσινά. 

Ο συνδυασμός θαλασσινών εδώ είναι ενδεικτικός. Μπορείς να προσθέσεις και καραβίδες ή να χρησιμοποιήσεις μόνο ένα είδος θαλασσινών.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Συνταγές

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Γρήγορη ζαμπονοτυρόπιτα με μπεσαμέλ

Φτιάξ' την μόνος σου αντί να την αγοράσεις.

Η συνταγή για το πιο νόστιμο σάντουιτς με ζαμπόν

Μία από τις πιο απλές και νόστιμες εκδοχές του δημοφιλούς εδέσματος.