Ένα ξεχωριστό γιουβέτσι που μυρίζει Ελλάδα και θάλασσα

Μία έξοχη συνταγή για γιουβέτσι με θαλασσινά και ούζο.

Το γιουβέτσι θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελεί μία από τις αγαπημένες επιλογές για κάθε ελληνικό -οικογενειακό και μη- τραπέζι. Ειδικά κατά την περίοδο του καλοκαιριού μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορες παραλλαγές, με μία από τις πιο νόστιμες και ξεχωριστές να είναι εκείνη με θαλασσινά. 

Ο συνδυασμός θαλασσινών εδώ είναι ενδεικτικός. Μπορείς να προσθέσεις και καραβίδες ή να χρησιμοποιήσεις μόνο ένα είδος θαλασσινών.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας