Τηγανητό κοτόπουλο όπως ποτέ άλλοτε

Η κρούστα παρμεζάνας το πηγαίνει σε άλλο επίπεδο.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 07 Σεπτεμβρίου 2020

Κοτόπουλο στο τηγάνι. Ίσως ένα από τα πιο υποτιμημένα combo που υπάρχουν (τουλάχιστον στη χώρα μας). Το versatile και πάντοτε κορυφαίο σε προτιμήσεις πουλερικό μπορεί να παίξει σε μπόλικες, διαφορετικές, έξυπνες και πάντοτε νόστιμες συνταγές, κάτι που πρακτικά σημαίνει μεγιστοποίηση και πολυπλοκότητα της απόλαυσης. Στο τηγάνι -αν αξιοποιηθεί σωστά- αποκτά υπέροχη υφή και ασφαλώς μοναδική γεύση, την ώρα που αγκαλιάζεται από υπέροχη κρούστα.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Λένε πως αυτά είναι τα πιο exotic εστιατόρια της Αθήνας

Ιαπωνία και fusion, Ταϊλάνδη και dim sum, καθώς και μπόλικες ακόμη γαστρονομικές κουλτούρες εμπλουτίζουν τον αθηναϊκό ευ τρώγειν χάρτη.

Ένα υπέροχο εστιατόριο των Δωδεκανήσων σερβίρει στην Αθήνα για μια νύχτα

Από την Κω στη Γλυφάδα, για μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία.

Το Athens Gastronomic Forum σερβίρει γνώση στην Τεχνόπολη

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πραγματοποιείται διεθνές συνέδριο γαστρονομίας, με το Athens Gastronomic Forum να καταφθάνει στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2026.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Taste Atlas: 6 ελληνικά γλυκά στη λίστα με τα κορυφαία

Η νέα λίστα του Taste Atlas για τα καλύτερα γλυκά του κόσμου αποτυπώνει τις γεύσεις που ξεχώρισαν διεθνώς και τη θέση της ελληνικής ζαχαροπλαστικής μέσα σε αυτό το παγκόσμιο τοπίο.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Ποιο είναι, αλήθεια, το αγαπημένο σου εστιατόριο στην Αθήνα;

Τα Tasty Awards 2026 x Esquire Greece by Ploom είναι εδώ, κατά τη 10η επετειακή εκδοχή τους, και σε καλούν να αναδείξεις τα πιο δημοφιλή εστιατόρια και μπαρ της Αθήνας.

Τι μας αφήνει πίσω το 2025 σε μπαρ, εστιατόρια, φαγητό και ποτό

Πρόσωπα, εστιατόρια και μπαρ, υλικά και τάσεις, flops και αστέρια. Όλα όσα θα μνημονεύουμε από το ευ τρώγειν και ευ πίνειν σύμπαν για τη χρονιά που σύντομα μας αποχαιρετά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας