Τηγανητό κοτόπουλο όπως ποτέ άλλοτε

Η κρούστα παρμεζάνας το πηγαίνει σε άλλο επίπεδο.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 07 Σεπτεμβρίου 2020

Κοτόπουλο στο τηγάνι. Ίσως ένα από τα πιο υποτιμημένα combo που υπάρχουν (τουλάχιστον στη χώρα μας). Το versatile και πάντοτε κορυφαίο σε προτιμήσεις πουλερικό μπορεί να παίξει σε μπόλικες, διαφορετικές, έξυπνες και πάντοτε νόστιμες συνταγές, κάτι που πρακτικά σημαίνει μεγιστοποίηση και πολυπλοκότητα της απόλαυσης. Στο τηγάνι -αν αξιοποιηθεί σωστά- αποκτά υπέροχη υφή και ασφαλώς μοναδική γεύση, την ώρα που αγκαλιάζεται από υπέροχη κρούστα.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Συνταγές

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την πίτσα, το stromboli

Μία εκρηκτική συνταγή, δώρο των Ιταλο-Αμερικάνων της Φιλαδέλφεια στον κόσμο της γεύσης.

Club Sandwich αλλά με σοκολάτα

Μάλλον το πιο λαχταριστό του είδους του.