Τηγανητό κοτόπουλο όπως ποτέ άλλοτε

Η κρούστα παρμεζάνας το πηγαίνει σε άλλο επίπεδο.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 07 Σεπτεμβρίου 2020

Κοτόπουλο στο τηγάνι. Ίσως ένα από τα πιο υποτιμημένα combo που υπάρχουν (τουλάχιστον στη χώρα μας). Το versatile και πάντοτε κορυφαίο σε προτιμήσεις πουλερικό μπορεί να παίξει σε μπόλικες, διαφορετικές, έξυπνες και πάντοτε νόστιμες συνταγές, κάτι που πρακτικά σημαίνει μεγιστοποίηση και πολυπλοκότητα της απόλαυσης. Στο τηγάνι -αν αξιοποιηθεί σωστά- αποκτά υπέροχη υφή και ασφαλώς μοναδική γεύση, την ώρα που αγκαλιάζεται από υπέροχη κρούστα.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος