Τηγανητό κοτόπουλο όπως ποτέ άλλοτε

Η κρούστα παρμεζάνας το πηγαίνει σε άλλο επίπεδο.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 07 Σεπτεμβρίου 2020

Κοτόπουλο στο τηγάνι. Ίσως ένα από τα πιο υποτιμημένα combo που υπάρχουν (τουλάχιστον στη χώρα μας). Το versatile και πάντοτε κορυφαίο σε προτιμήσεις πουλερικό μπορεί να παίξει σε μπόλικες, διαφορετικές, έξυπνες και πάντοτε νόστιμες συνταγές, κάτι που πρακτικά σημαίνει μεγιστοποίηση και πολυπλοκότητα της απόλαυσης. Στο τηγάνι -αν αξιοποιηθεί σωστά- αποκτά υπέροχη υφή και ασφαλώς μοναδική γεύση, την ώρα που αγκαλιάζεται από υπέροχη κρούστα.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

To Delta είναι το επόμενο μεγάλο εστιατόριο της Αθήνας

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το περίφημο εστιατόριο που ετοιμάζεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Στα TGI Fridays™ για νέα Burgers και Margarita MAYnia

Τα αγαπημένα TGI Fridays™ επέστρεψαν με νέα Burgers και Margarita MAYnia.

COYA: Το Περού συναντά ξανά την Μύκονο

Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, το COYA Mykonos δίνει ραντεβού στο Νησί των Ανέμων.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Kakigori, το παγωτό στα ιαπωνικά

Κάτι ανάμεσα σε χιόνι και γλύκισμα, αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη εμμονή των foodies.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Στο πεντανόστιμο Pelagos του Luca Piscazzi

Στο εστιατόριο του Four Seasons, ο νεαρός Ιταλός σεφ τοποθετεί πολύ ψηλά τον γαστρονομικό πήχη.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

San Michali Food & Culture: Κάτι νόστιμο στη Σύρο

Ένα διαφορετικό κυκλαδίτικο food project στην Ερμούπολη.

Γραφει Μπαμπης Δουκας