Μακαρόνια με κιμά αλλά και με twist

Η κλασικά αγαπημένη συνταγή της ελληνικής οικιακής κουζίνας συναντά κάποιες ενδιαφέρουσες προσθήκες.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 11 Σεπτεμβρίου 2020

Αν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ένα διαχρονικό ranking των πιάτων που ξεχωρίζουν στην ελληνική οικιακή γαστρονομία, τα μακαρόνια με κιμά θα βρισκόντουσαν πιθανότατα στο Top-3. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, δύσκολα θα απαλείψεις από το γευστικό κομμάτι της μνήμης σου και πολύ περισσότερο από τις προτιμήσεις σου τα σπιτικά μακαρόνια με κιμά, για όλους τους σωστούς λόγους. 

Τι θα έλεγες όμως να δοκιμάσεις και μία συνταγή με κάποιες προσθήκες που σε καμία περίπτωση δεν απομακρύνονται από τις βασικές αρχές του πιάτου, δίνοντας παράλληλα νέες διαστάσεις σε αυτό. 

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας