Όλο το brunch σε ένα πιάτο

Η συνταγή για ένα φανταστικό ψωμάκι με αυγό, γραβιέρα και ζαμπόν.

Brunch. Το συνήθως πληθωρικό γεύμα που αντικαθιστά το πρωινό και το μεσημεριανό στον ενδιάμεσο χρόνο είναι πλέον μία καθιερωμένη γαστρονομική συνήθεια και στα μέρη, παρότι δεν το είχαμε ακριβώς και στο χωριό μας. Είμαστε όμως ok με αυτό. 

Το περίφημο "δεκατιανό" μπορεί κάλλιστα να εξελιχθεί και σε μία λατρεμένη συνήθεια και εντός των ορίων του σπιτιού σου, με συνταγές όπως η παρακάτω.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος