Τα κεμπάπ του μπάρμπεκιου

Πιο μερακλίδικα από ποτέ.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 29 Οκτωβρίου 2020

Όπως και πολλές ακόμη δημοφιλείς συνταγές στον μάταιο τούτο κόσμο, έτσι και το κεμπάπ κατάγεται από την Μέση Ανατολή, με τις ιστορικές ρίζες του να βρίσκονται πίσω στον 10ο αιώνα και τις απαρχές της μεσοποταμικής, περσικής και αραβικής γαστρονομίας.

Θα το συναντήσεις ασφαλώς -όπως συμβαίνει σχεδόν με κάθε έδεσμα- σε εκατοντάδες παραλλαγές. Δοκίμασε και την παρακάτω, με ιδανική αναλογία μοσχαρίσιου/αρνίσιου κιμά και φυσικά μπόλικα μπαχαρικά.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Συνταγές

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Η Καραϊβική σε κέικ

Μία φανταστική συνταγή για κέικ με ρούμι και ανανά, με τροπική γεύση και essence.

Έκρηξη γεύσης με jalapenos με μπέικον

Μία θαυμάσια συνταγή για τους fans των έξτρα καυτερών πιάτων.