Αναβαθμίζοντας τα onion rings με μπέικον

Πώς θα κάνεις ακόμη πιο απολαυστικό το κορυφαίο σνακ.

Ελάχιστα σνακ είναι τόσο συνδεδεμένα με την αμερικανική γαστρονομική κουλτούρα όσο τα onion rings. Οι παναρισμένες ροδέλες κρεμμυδιού που συνήθως τηγανίζονται μπορούν να παίξουν ως side σχεδόν σε οτιδήποτε τρώγεται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. 

Τα origins του εδέσματος είναι ασαφή, αν και μία πρώτη εκδοχή τους είχε δημοσιευτεί στους New York Times το 1933. Όπως κάθε συνταγή, έτσι και αυτή επιδέχεται βελτίωσης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το συστατικό-έκπληξη θα είναι το μπέικον.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας