Η ίσως απόλυτη γέμιση για γαλοπούλα

Χριστούγεννα έρχονται, φρόντισε να προετοιμαστείς σωστά.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 09 Δεκεμβρίου 2020

Η γαλοπούλα είναι το έδεσμα που κυριαρχεί διεθνώς στα χριστουγεννιάτικα τραπέζια, αν και το συμπαθές κατά τα άλλα πουλερικό ίσως να αξίζει μία θέση σε κάθε είδος γεύματος γενικότερα. Βλέπεις, πέρα από τη γεύση, είναι και ένα από τα πιο υγιεινά κρέατα που υπάρχουν, με λίγες θερμίδες, χαμηλά λιπαρά και υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη.

Αν μαγειρευτεί σωστά μνημονεύεται για καιρό αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: Το καθοριστικό σημείο είναι η γέμισή της. Αν αυτή πετύχει, αναβαθμίζεται η συνολική γευστική εμπειρία.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Updated μελομακάρονα με παλαιωμένο τσίπουρο

Οι κουραμπιέδες μόλις έχασαν τη μάχη των φετινών Χριστουγέννων.

Γραφει Tasty-guide.gr

Τα εστιατόρια της Αθήνας με Bib Gourmand

Τα γευστικά spots της πρωτεύουσας που ξεχωρίζουν για την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής το 2021, σύμφωνα με τον περίφημο οδηγό Michelin.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Πού τρώει και πίνει τώρα η Αθήνα

Εστιατόρια, μπαρ και μενού που δίνουν το στίγμα της γαστρονονικής Αθήνας αυτή τη στιγμή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ένα αυθεντικό ιταλικό panettone με ελληνική υπογραφή

Φτιαγμένο με εξαιρετικές πρώτες ύλες, καταφθάνει απευθείας από το Μιλάνο.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Maison d' Olive: Μία κάβα ελαιολάδου στο Κολωνάκι

Το λάδι βρήκε το σπίτι του, στην πρώτη ελληνική Κάβα Ελαιόλαδου.

Γραφει Μπαμπης Δουκας