
Η σάλτσα με cranberry που ταιριάζει με κάθε κρέας
Ένας μπαλαντέρ για το γιορτινό τραπέζι.
Τι θα ήταν το γιορτινό τραπέζι αν έλειπαν όλο εκείνα τα γύρω-γύρω που του δίνουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, πέρα από το πιάτο-κύριο πρωταγωνιστή του; Ένα από αυτά που κάνουν τη διαφορά είναι και οι σάλτσες. Παρακάτω, θα βρεις τη συνταγή για μία σάλτσα cranberry, λίγο διαφορετική από την κλασική, και ελαφρώς πιπεράτη. Εκτός από τη γαλοπούλα, μπορεί να συνοδεύσει και οποιονδήποτε άλλο τύπο κρέατος.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Ο Jason Atherton επιστρέφει στη Μύκονο
O mega-famous chef Jason Atherton μαγειρεύει στην έδρα του: Στο δικό του εστιατόριο Mykonos Social εντός του πολυτελούς Santa Marina Resort.
Κάτι νόστιμο μαγειρεύει ο Νίκος Θωμάς στην Κρήτη
Κρητική Bistronomie στο εστιατόριο ELAIA του Kapsaliana Village Hotel.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςCookoovaya και στο Saint-Tropez
Το σημαντικό αθηναϊκό εστιατόριο ξεκινά το ταξίδι του στην Κυανή Ακτή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςCOYA, νόστιμη επιστροφή στη Μύκονο
Μία γευστική λατινοαμερικάνικη εμπειρία, μαζί με εντυπωσιακά πάρτι.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο cool fine dining του Jean Charles Métayer στο Le Pavillon
Ο βραβευμένος σεφ συνεχίζει την εξαιρετικά νόστιμη δουλειά στο κομψό εστιατόριο του Χαλανδρίου.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςNaporitan, η ιαπωνική απάντηση στη napolitana
Παραβρασμένα μακαρόνια, λουκάνικα και μανιτάρια, κρεμμύδι και κέτσαπ. Στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου έχουν μία κάπως διαφορετική άποψη για την ιταλική κουζίνα.
Γραφει Μπαμπης Δουκας