Η σάλτσα με cranberry που ταιριάζει με κάθε κρέας

Ένας μπαλαντέρ για το γιορτινό τραπέζι.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 26 Δεκεμβρίου 2020

Τι θα ήταν το γιορτινό τραπέζι αν έλειπαν όλο εκείνα τα γύρω-γύρω που του δίνουν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, πέρα από το πιάτο-κύριο πρωταγωνιστή του; Ένα από αυτά που κάνουν τη διαφορά είναι και οι σάλτσες. Παρακάτω, θα βρεις τη συνταγή για μία σάλτσα cranberry, λίγο διαφορετική από την κλασική, και ελαφρώς πιπεράτη. Εκτός από τη γαλοπούλα, μπορεί να συνοδεύσει και οποιονδήποτε άλλο τύπο κρέατος.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Jason Atherton επιστρέφει στη Μύκονο

O mega-famous chef Jason Atherton μαγειρεύει στην έδρα του: Στο δικό του εστιατόριο Mykonos Social εντός του πολυτελούς Santa Marina Resort.

Cookoovaya και στο Saint-Tropez

Το σημαντικό αθηναϊκό εστιατόριο ξεκινά το ταξίδι του στην Κυανή Ακτή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

COYA, νόστιμη επιστροφή στη Μύκονο

Μία γευστική λατινοαμερικάνικη εμπειρία, μαζί με εντυπωσιακά πάρτι.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το cool fine dining του Jean Charles Métayer στο Le Pavillon

Ο βραβευμένος σεφ συνεχίζει την εξαιρετικά νόστιμη δουλειά στο κομψό εστιατόριο του Χαλανδρίου.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Naporitan, η ιαπωνική απάντηση στη napolitana

Παραβρασμένα μακαρόνια, λουκάνικα και μανιτάρια, κρεμμύδι και κέτσαπ. Στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου έχουν μία κάπως διαφορετική άποψη για την ιταλική κουζίνα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας