Ένα ορεκτικό-update για κάθε γιορτινό τραπέζι
Τι θα έλεγες για εναλλακτικές γεμιστές πατάτες;
Πληθωρικό, συχνά στα όρια του food waste, και συνήθως νόστιμο, το γιορτινό τραπέζι έχει πολλά περισσότερα από όσα πραγματικά χρειαζόμαστε αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Πέρα από το πιάτο-πρωταγωνιστή του, υπάρχουν σε αυτό και όλα εκείνα τα "περιφερειακά" που δίνουν το κάτι παραπάνω. Τα ορεκτικά μάλιστα εκτείνονται σε ένα σημαντικό εύρος. Μία έξοχη επιλογή είναι οι γεμιστές πατάτες - αλλά δεν θα κάνουμε χρήση αλλαντικών και τυριών.
Σε αυτή τη συνταγή μπορεί να προτιμηθεί πέστροφα, καπνιστός σολομός ή ακόμη και ψίχα γαρίδας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Μπακαλιάρος με αστέρι Michelin
Ο άνθρωπος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν τη θαλασσινή κουζίνα, ο Λευτέρης Λαζάρου, μοιράζεται τα μυστικά του για το ψάρι της ημέρας.
Γραφει Γιαννης ΣπανοςΌλα όσα τρώνε και πίνουν στο The Gentlemen του Guy Ritchie
Η κορυφαία σειρά του Netflix αυτή τη στιγμή, περιλαμβάνει μπόλικο και εκλεπτυσμένο φαγοπότι.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΜία γευσιγνωσία 'Μπουκιά και συγχώριο' στο Iama
Ηλίας Μαμαλάκης και Ηλίας Σκουλάς ενώνουν τις δυνάμεις τους το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαρτίου, στο δημοφιλές μεζεδοπωλείο του Παλαιού Φαλήρου.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΗ διαδρομή της λαγάνας στο σήμερα
Καμία Καθαρή Δευτέρα δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς αυτήν.
Γραφει Γιαννης ΣπανοςΕγκλήματα κατά της ιταλικής κουζίνας
Μία έρευνα αποκαλύπτει όλα όσα θα έκαναν τον Massimo Bottura να ξαναγυρίσει στη Νομική και τον Dario Cecchini να γίνει vegan.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας μίνι οδηγός για εστιατόρια και ταβέρνες για όλη τη Σαρακοστή
Ό,τι πρέπει για μια απολαυστικά θαλασσινή Σαρακοστή, σε εστιατόρια και ψαροταβέρνες της Αττικής.