Fried Bologna: Το πιο νόστιμο σάντουιτς με μορταδέλα

Πρώτα περνάει από το τηγάνι, μετά μπαίνει στο ψωμάκι.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 11 Ιανουαρίου 2021

Ένα από τα πράγματα για τα οποία λατρεύουμε τη μαγειρική αντίληψη στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού είναι ότι μπορεί να ρίξουν οτιδήποτε στο τηγάνι και, παραδόξως, να το κάνουν νόστιμο. Δεν θα δίσταζαν να κάνουν το ίδιο και με τη μορταδέλα, το αλλαντικό-δώρο της Μπολόνια στο τραπέζι μας, την οποία μετέπειτα χρησιμοποιούν και σε σάντουιτς.

Μετά από αυτό προκύπτει ένα πληθωρικά νόστιμο σνακ. Το Fried Bologna.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Γουακαμόλε αλλά με αστέρι Michelin

Ένας ειδικός προτείνει την ιδανικότερη φόρμουλα για το κορυφαίο dip του πλανήτη με αφορμή τη σημερινή Guacamole Day.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Salonica Restaurant, όχι τυχαία ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας

Η σπουδαία δουλειά του Σωτήρη Ευαγγέλου επιβραβεύτηκε με έναν ακόμη Χρυσό Σκούφο.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το Noma μόλις έγινε τριάστερο

Τρία αστέρια Michelin για το σπουδαίο εστιατόριο της Κοπεγχάγης, για πρώτη φορά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το μέλλον του ελληνικού fine dining, σύμφωνα με τους κορυφαίους Έλληνες σεφ

Άγγελος Λάντος, Λευτέρης Λαζάρου, Έκτορας Μποτρίνι και Τάσος Μαντής καταθέτουν τη γνώμη τους για την πορεία της υψηλής γαστρονομίας στη χώρα μας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τη σάλτσα XO

Πρωτοφτιάχτηκε στο Χονγκ Κονγκ των 80s και θεωρείται η πιο upcoming sauce του γευστικού κόσμου.

Γραφει Μπαμπης Δουκας