Fried Bologna: Το πιο νόστιμο σάντουιτς με μορταδέλα

Πρώτα περνάει από το τηγάνι, μετά μπαίνει στο ψωμάκι.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 11 Ιανουαρίου 2021

Ένα από τα πράγματα για τα οποία λατρεύουμε τη μαγειρική αντίληψη στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού είναι ότι μπορεί να ρίξουν οτιδήποτε στο τηγάνι και, παραδόξως, να το κάνουν νόστιμο. Δεν θα δίσταζαν να κάνουν το ίδιο και με τη μορταδέλα, το αλλαντικό-δώρο της Μπολόνια στο τραπέζι μας, την οποία μετέπειτα χρησιμοποιούν και σε σάντουιτς.

Μετά από αυτό προκύπτει ένα πληθωρικά νόστιμο σνακ. Το Fried Bologna.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Nobu Matsuhisa μαγειρεύει ακόμη με την καρδιά του

Μία κουβέντα με τον αυτοκράτορα της ιαπωνικής κουζίνας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Στην Αθήνα, για κορυφαίο παγωτό

Τα μέρη που -μετά το brain freeze- θα σε κάνουν να νιώσεις ευτυχισμένος.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η νοστιμότερη πίτσα της Αθήνας

Το μόνο food guide που θα χρειαστείς για τους τελικούς της Basket League. Αλλά όχι μόνο γι' αυτούς.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2022: Οι μεγάλοι νικητές

Μία βραδιά που ανέδειξε τους κορυφαίους εκπροσώπους της παραδοσιακής και σύγχρονης ελληνικής κουζίνας.

Στο νόστιμο Pelagos τριών ελληνικών νησιών

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Luca Piscazzi και ο νόστιμος φόρος τιμής στις γαστρονομικές ρίζες τριών νησιών του Αιγαίου.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η ιστορία της διασημότερης θαλασσινής κουζίνας στην Αθήνα

10 χρόνια Τραβόλτα, 10 χρόνια μοναδικά πιάτα που φέρνουν το βυθό στον αφρό.

Γραφει Μπαμπης Δουκας