Fried Bologna: Το πιο νόστιμο σάντουιτς με μορταδέλα

Πρώτα περνάει από το τηγάνι, μετά μπαίνει στο ψωμάκι.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 11 Ιανουαρίου 2021

Ένα από τα πράγματα για τα οποία λατρεύουμε τη μαγειρική αντίληψη στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού είναι ότι μπορεί να ρίξουν οτιδήποτε στο τηγάνι και, παραδόξως, να το κάνουν νόστιμο. Δεν θα δίσταζαν να κάνουν το ίδιο και με τη μορταδέλα, το αλλαντικό-δώρο της Μπολόνια στο τραπέζι μας, την οποία μετέπειτα χρησιμοποιούν και σε σάντουιτς.

Μετά από αυτό προκύπτει ένα πληθωρικά νόστιμο σνακ. Το Fried Bologna.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η συνταγή για την τέλεια Crema Catalana

Όλα τα tips για την απόλυτη εκδοχή του πιο δημοφιλούς γλυκού της Καταλονίας από τον σεφ Δημήτρη Αϊβαλιώτη.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, κάθε φορά και πιο νόστιμο

Η contemporary trattoria συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα γνήσιας ιταλικής κουζίνας, δείχνοντας έτοιμη για το επόμενο βήμα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η Galazia Hytra παραμένει γαστρονομικό σημείο αναφοράς της Πάρου

Αρώματα και γεύσεις Ελλάδας και καλοκαιριού πρωταγωνιστούν σε κάθε πιάτο, στο εστιατόριο του πολυτελούς Summer Senses Luxury Resort.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

4 εύκολες και νόστιμες συνταγές tapas για το σπίτι

Απευθείας από την κουζίνα του φημισμένου La bodega de Quintín.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η νοστιμότερη πίτσα της Αθήνας

Το μόνο food guide που θα χρειαστείς για τις ημέρες του EURO. Αλλά όχι μόνο γι' αυτές.

Γραφει Μπαμπης Δουκας