Tacos, στην πιο νόστιμη εκδοχή τους με ψάρι

Μεξικάνικο street food με θαλασσινό twist.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 14 Ιανουαρίου 2021

To αληθινό μεξικάνικο φαγητό -αυτό δηλαδή που σερβίρεται στους πάγκους της Οαχάκα- διαφέρει αρκετά από την Tex Mex εκδοχή που οι περισσότεροι έχουμε γνωρίσει στα εστιατόρια της Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό καθώς οι διατροφικές συνήθειες, οι κλιματολογικές συνθήκες και τα ίδια τα προϊόντα διαφέρουν αισθητά στο Μεξικό συγκριτικά με τα υπόλοιπα μέρη του πλανήτη.

Ένα από τα πιο δημοφιλή εδέσματα της κουζίνας της χώρας της κεντρικής Αμερικής είναι τα τάκος, που κάλλιστα μπορεί να είναι εξαιρετικά νόστιμα και με ψάρι.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας