Μαγειρεύοντας τις πιο νόστιμες φτερούγες κοτόπουλου

Μία άψογη συνταγή για να αξιοποιήσεις στο έπακρο το πιο μερακλίδικο κομμάτι του κοτόπουλου.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 15 Ιανουαρίου 2021

Το κοτόπουλο είναι μία πρώτη ύλη που μπορεί να παίξει σε μπόλικες, διαφορετικές, έξυπνες και σχεδόν πάντοτε νόστιμες συνταγές, κάτι που πρακτικά σημαίνει μεγιστοποίηση και πολυπλοκότητα της απόλαυσης.

Οι δε φτερούγες του είναι από εκείνα τα κομμάτια που αξιοποιούνται ως επί το πλείστον από τους πιο 'μερακλήδες' foodies.

Παρακάτω ακολουθεί μία απλή ιδέα που όμως μπορεί εύκολα να απογειώσει το γεύμα σου ή να συνοδεύσει άψογα ποτό, κρασί ή μπύρα. 

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας