Λαζάνια: Πάντοτε πληθωρικά, πάντοτε νόστιμα

Κανείς δεν έχασε με λαζάνια.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 29 Ιουλίου 2021

Τα λαζάνια είναι ένα από τα φαγητά που ευνοήθηκαν τρομερά από την επέλαση της ιταλικής κουζίνας στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, κατά τη διάρκεια του μεταναστευτικού κύματος από τη γείτονα χώρα προς τις ΗΠΑ κατά τις αρχές του 20ού αιώνα. Ευέλικτα, πληθωρικά και νόστιμα, μπορούν να υποστηρίξουν πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις και να προσφέρουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. 

Το Tasty-guide.gr σου δίνει κάποιες συνταγές για να το διαπιστώσεις και ο ίδιος στην κουζίνα του σπιτιού σου. Μπορείς να τις δεις εδώ, εδώ και εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Γουακαμόλε αλλά με αστέρι Michelin

Ένας ειδικός προτείνει την ιδανικότερη φόρμουλα για το κορυφαίο dip του πλανήτη με αφορμή τη σημερινή Guacamole Day.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Salonica Restaurant, όχι τυχαία ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας

Η σπουδαία δουλειά του Σωτήρη Ευαγγέλου επιβραβεύτηκε με έναν ακόμη Χρυσό Σκούφο.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το Noma μόλις έγινε τριάστερο

Τρία αστέρια Michelin για το σπουδαίο εστιατόριο της Κοπεγχάγης, για πρώτη φορά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το μέλλον του ελληνικού fine dining, σύμφωνα με τους κορυφαίους Έλληνες σεφ

Άγγελος Λάντος, Λευτέρης Λαζάρου, Έκτορας Μποτρίνι και Τάσος Μαντής καταθέτουν τη γνώμη τους για την πορεία της υψηλής γαστρονομίας στη χώρα μας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τη σάλτσα XO

Πρωτοφτιάχτηκε στο Χονγκ Κονγκ των 80s και θεωρείται η πιο upcoming sauce του γευστικού κόσμου.

Γραφει Μπαμπης Δουκας