Bella Thorne, ασταμάτητα προκλητική

Η αμερικανίδα starlet σβήνει 26 κεράκια και συνεχίζει να περπατά σε αμαρτωλά μονοπάτια.

Μέχρι το 2013 η Bella Thorne συμμετείχε σε εκπομπές της Disney. Eφτά χρόνια μετά, προκάλεσε σάλο γύρω από το όνομά της βγάζοντας περίπου 2 εκ. δολάρια σε ελάχιστο χρόνο και μέσα από μία εφαρμογή που προωθεί το soft πορνό. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

> Διάβασε ακόμη: Η Ana De Armas είναι το διαφορετικό Bond girl που είχαμε ανάγκη

Είναι η Αμερικανίδα που κλείνει σήμερα τα 26 της χρόνια μία πανέμορφη, ταλαντούχα και με εξαιρετική σκηνική παρουσία ηθοποιός και τραγουδίστρια; Όχι, όχι και όχι. Είναι όμως μία από τις πλέον προκλητικές starlet που κυκλοφορούν εκεί έξω.

Το όνομά της φιγουράρει ξανά και ξανά τον τελευταίο καιρό στα διεθνή ΜΜΕ μετά από μία πολύ κερδοφόρα απόφασή της: Η πλατφόρμα Onlyfans που φημίζεται για το γεγονός ότι αφήνει πορνογραφικό περιεχόμενο ελεύθερο (σε αντίθεση με το Instagram) έζησε μεγάλες στιγμές εξαιτίας της.

> Διάβασε ακόμη: Όταν η Kate Winslet φωτογραφιζόταν για το Esquire

Με πάνω από 50 εκ. μέλη ήταν ο ιδανικός τόπος για να λάμψει η διάθεση που έχει η Thorne να μένει με τα απολύτως απαραίτητα. Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες είχε βγάλει 1 εκ. δολάρια.

Αν πιστεύεις τώρα ότι η 25χρονη ηθοποιός συμμετείχε σε hardcore παραγωγή κάνεις λάθος, καθώς λογικά στο Onlyfans δεν έγινε τίποτα περισσότερο από όσα γίνονται στο Instagram της. Οι sex workers όμως που έχουν βρει καταφύγιο σε αυτό παραπονέθηκαν εντόνως καθώς ένιωσαν ότι τους κλέβει την μπουκιά από το στόμα.

Εκείνη, με τη σειρά της, δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι ήθελε να βοηθήσει για να βελτιωθεί η (μάλλον κακή) φήμη της εν λόγω πλατφόρμας. Φυσικά, ξέχασε στο ενδιάμεσο -και αφού ήθελε να προσφέρει αγαθοεργίες- να δώσει τα κέρδη της για κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό.

> Διάβασε ακόμη: Lena Headey, a Woman We Love

Η Bella Thorne είναι μία κλασική social media star της εποχής μας που πουλά όσο περισσότερα και όσο πιο γρήγορα γίνεται τον εαυτό της. Μπορεί η τελευταία της ταινία, το Infamous, να πήγε καλά στo box office, εκείνη όμως δείχνει να ρίχνει όλο το βάρος της στο Instagram.

Άλλωστε, το σεξ πουλάει και η Thorne το γνωρίζει καλά. Κάτι που το δείχνει  με κάθε τρόπο - ακόμη και το διαμαντένιο κολιέ με την επιγραφή SEX που φόρεσε στην ανακοίνωση του νέου καναλιού της.

> Διάβασε ακόμη: Η αιώνια γοητεία της Monica Bellucci

Φυσικά, η πρωτοπορία από το να πουλάς το γυμνό σου κορμί απέχει ελάχιστα εκατοστά, εκείνη όμως μοιάζει να ακροβατεί στο όριο συνεχώς. Σίγουρα πάντως, η υπερβολική πρόκληση είναι δεκάδες φορές καλύτερη από οποιονδήποτε πουριτανισμό. Έτσι δεν είναι;

Στο Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου