Η Mercedes-Benz S-Class είναι πιο επιβλητική από ποτέ

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε τη νέα της ναυαρχίδα.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 04 Σεπτεμβρίου 2020

H Mercedes-Benz δεν φαίνεται να πτοείται από τις συνθήκες που έχει δημιουργήσει στην αγορά αλλά και στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας η πανδημία του κορονοϊού, παρουσιάζοντας την επόμενη γενιά της S-Class, η οποία μόνο αδιάφορη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. 

Η νέα S-Class είναι πολλά περισσότερα από την σχεδόν ετήσια ανανέωση του μοντέλου, συνδυάζοντας στο απόλυτο την ασφάλεια, την πολυτέλεια, την τεχνολογία και τον σχεδιασμό υψηλής ποιότητας. 

Η Mercedes-Benz S-Class είναι πιο επιβλητική από ποτέ

Το μοντέλο θα κυκλοφορήσει αρχικά σε δύο εκδόσεις βενζίνης: Η μία θα περιλαμβάνει ένα 6κύλινδρο κινητήρα 3 λίτρων που αποδίδει 367 ίππους και η άλλη έναν 4λιτρο V-8 biturbo, 435 αλόγων. Η γερμανική εταιρεία ωστόσο σχεδιάζει το επόμενο διάστημα να προσφέρει στους συνεργάτες της και κάποιες plug-in υβριδικές εκδόσεις και, ίσως, μία πλήρως ηλεκτρική εκδοχή.

ΝΕΑ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ S-CLASS 2020 4

Στο εσωτερικό της ξεχωρίζουν τα κορυφαίας ποιότητας υλικά, σε ένα άψογο combo μέταλλου, δέρματος και ξύλου ενώ όπως πάντα υπάρχει άνεση και ευρυχωρία. Στο σαλόνι της νέας S-Class συναντά κάποιος μέχρι και 5 οθόνες, μεγάλα διακοσμητικά στοιχεία στο ταμπλό οργάνων και διαδραστικό φωτισμό με τεχνολογία LED, που λειτουργεί παράλληλα και συμπληρωματικά με τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης με λειτουργίες όπως η δυνατότητα να επισημαίνει οπτικά τις προειδοποιήσεις.

ΝΕΑ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ S-CLASS 2020 1

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Mercedes-Benz, η S-Class έχει πουλήσει περισσότερα από 2,7 εκατ. αντίτυπα από το 1972 όταν και πρωτοκυκλοφόρησε. Η πιο πρόσφατη εκδοχή της αναμένεται στους δρόμους το πρώτο μισό του 2021.

ΝΕΑ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ S-CLASS 2020 2

Διάβασε ακόμη για τα αυτοκίνητα που υπάρχουν στο γκαράζ του David Beckham, το ιπτάμενο αυτοκίνητο της Toyota που ίσως είναι το μέλλον, τη θρυλική πορεία των MINI, τη γοητευτική ιδιαιτερότητα των Ferraris Pininfarina και το νέο παιχνίδι του Robert Downey Jr. BMW 3.0 CS

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Διαφανή σπίτια στη φύση, η τάση που βλέπουμε παντού στα σόσιαλ μίντια

Κοστίζουν λιγότερο απ' ό,τι θα περίμενες και διαθέτουν άπλετο φυσικό φως.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Οι πιο ανυπάκουες ράτσες σκύλων, σύμφωνα με τους ειδικούς

Ποιες ράτσες σκύλων είναι πιθανό να παρουσιάσουν επιπλέον προκλήσεις στην εκπαίδευσή τους;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Γιατί χρειαζόμαστε όλοι ψυχοθεραπεία;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιοι κάνουν ψυχοθεραπεία επειδή δεν κάνουν κάποιοι άλλοι...

Γραφει Γιαννης Σπανος

Κι αν η τεχνητή νοημοσύνη έλυνε τα μυστήρια των ανώτερων μαθηματικών;

Οι περίπλοκοι γρίφοι που συχνά προβληματίζουν ακόμη και τα πιο έξυπνα μυαλά στον κόσμο ίσως βρήκαν τον "μάστορά" τους.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η σωστή προθέρμανση πριν από την προπόνηση υψηλής έντασης

Η καλή προθέρμανση βελτιώνει τις επιδόσεις και μειώνει τις πιθανότητες τραυματισμού. Την κάνεις σωστά όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος