Όταν η Rolls-Royce Phantom συνάντησε την Hermès

Σε περίπτωση που είχες αναρωτηθεί ποτέ πώς μία Rolls-Royce Phantom μπορεί να γίνει καλύτερη, ορίστε η απάντηση.

Η Rolls-Royce Phantom εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων σε ρόδες, με προσοχή και κομψότητα να υπάρχει σε κάθε σημείο του εσωτερικού της, από τα υλικά των καθισμάτων μέχρι το ταμπλό. Την ίδια στιγμή, οι επιδόσεις και η αξιοπιστία της στο μηχανικό κομμάτι είναι τουλάχιστον αξιοπρόσεκτες ενώ το γενικότερο design σε 'ψαρώνει'.

> Διάβασε ακόμη: Η ιστορία της Lamborghini

Πώς λοιπόν μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη; Ή, για να το θέσουμε ορθότερα, πιο ποθητή για κάθε συλλέκτη ή τέλος πάντων οποιονδήποτε μπορεί να βάλει στο γκαράζ του μία τέτοια;

Η απάντηση έρχεται μάλλον από τον Ιάπωνα entrepreneur, δισεκατομμυριούχο και συλλέκτη έργων τέχνης Yusaku Maezawa, ιδρυτή των Start Today και Zozotown. Ο Maezawa παρήγγειλε στην Rolls-Royce μία bespoke Phantom Oribe, με το βρετανικό luxury brand να ενώνει τις δυνάμεις του με την περίφημη γαλλική εταιρεία, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Ιάπωνα κροίσου.

> Διάβασε ακόμη: Ο David Beckham είναι το νέο πρόσωπο της Maserati

Μοναδική στο είδος της

Αυτό που κεντρίζει φυσικά το ενδιαφέρον με μία πρώτη ματιά είναι το χρώμα της, που εμπνεύστηκε από τα ιαπωνικά κεραμεικά της Oribe - των οποίων ο Maezawa είναι fan και φυσικά συλλέκτης. Το χαρακτηριστικό Oribe Green, ένα έντονο πράσινο που η Rolls-Royce προσάρμοσε ειδικά για αυτόν είναι εκείνο που κυριαρχεί και πλαισιώνεται από ένα κρεμ (τυπικό χρώμα για τα ιαπωνικά κεραμεικά του 16ου αιώνα) στο κάτω μέρος.

Όταν η Rolls-Royce Phantom συνάντησε την HermèsRolls-Royce
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ROLLS-ROYCE PHANTOM HERMES 3Rolls-Royce
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ROLLS-ROYCE PHANTOM HERMES 1Rolls-Royce

Οι ίδιες αποχρώσεις συναντώνται και στο εσωτερικό, όπου το σαλόνι και οι λεπτομέρειες έχουν διαμορφωθεί χειροποίητα, φέροντας ασφαλώς την υπογραφή της Hermès. Ο βασικός κορμός του σαλονιού είναι καλυμμένος με δέρμα, με την αντίθεση πράσινου, λευκού και κρεμ να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

> Διάβασε ακόμη: 812 Special Edition, η ισχυρότερη Ferrari

"Αυτό το υπέροχο flagship δείγμα αποτελεί μία τεράστια δημιουργία για την Rolls-Royce, καθώς αποδεικνύει πως η συνεργασία με άλλα σπουδαία brands μπορεί να έχει μοναδικά αποτελέσματα. Δύο έξοχα brands συνδύασαν αιώνες εμπειρίας και γούστου" ανέφερε σχετικά με τη συγκεκριμένη Phantom Oribe, ο CEO της Rolls-Royce, Torsten Müller-Ötvös. Και ποιος να διαφωνήσει μαζί του;
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης