Οι νέες αμιγώς ηλεκτρικές BMW iX και BMW i4

Η μοναδική αποκάλυψη των ολόφρεσκων, αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της BMW.

Με έντονο ενθουσιασμό και μεγάλη προσέλευση προσκεκλημένων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, η Επίσημη Παρουσίαση των νέων αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων BMW iX και BMW i4 για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Μοντέλα-ορόσημα

Σε ένα χώρο πλήρως εναρμονισμένο με τις αρχές της BMW για τη βιωσιμότητα, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, επώνυμοι καλεσμένοι, εκπρόσωποι των Μέσων, εταιρικοί πελάτες και φίλοι της μάρκας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη μοναδική αποκάλυψη των νέων αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της BMW, από τη χορευτική ομάδα του Marcus Giakoumoglou στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα ‘Θόλος’ και να βιώσουν το όραμα του BMW Group για την ηλεκτρική κινητικότητα.

Οι νέες αμιγώς ηλεκτρικές BMW iX και BMW i4

Τα νέα μοντέλα της BMW αποτελούν ένα σημαντικό ορόσημο σε μία φάση μετασχηματισμού της μάρκας εν όψει της ηλεκτροκίνησης που περνάει σε μία νέα εποχή με εντυπωσιακή σχεδίαση, καινοτόμες ψηφιακές τεχνολογίες και εξαιρετικές αυτονομίες.

Η νέα BMW iX αποτελεί την τεχνολογική ναυαρχίδα του BMW Group συνδυάζοντας οδηγική απόλαυση μηδενικών ρύπων, σπορ ευελιξία και μία ασυναγώνιστη αυτονομία, ενώ αναπτύχθηκε με πιλότο τη βιωσιμότητα.

> Διάβασε ακόμη: Η Porsche 928 του Tom Cruise έσπασε κάθε ρεκόρ

Με πρωτοποριακό στυλ και έμφαση στην πολυτέλεια και την ευρυχωρία, η BMW iX ενσαρκώνει μία φρέσκια ερμηνεία της φιλοσοφίας SAV. Το νέο εντυπωσιακό μοντέλο θα βρίσκεται στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW από τις 13 Νοεμβρίου.

BMW iX και BMW i4 3

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και η νέα BMW i4, τέσσερις μήνες πριν την επίσημη κυκλοφορία της. Το νέο μοντέλο αποτελεί την αμιγώς ηλεκτρική πρόταση της BMW στον παραδοσιακό πυρήνα της μεσαίας κατηγορίας.

> Διάβασε ακόμη: Πόσο κοστίζουν τα αυτοκίνητα του James Bond

Η BMW i4 είναι ένα τετράθυρο Gran Coupé που συνδυάζει την ευρυχωρία και πρακτικότητα αυτής της αυτοκινητιστικής φιλοσοφίας με τις σπορ ικανότητες για τις οποίες φημίζεται η BMW και μία αυτονομία πειστική για μεγάλα ταξίδια.

BMW iX και BMW i4 1

Πρώτη επίσημη εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους έκανε και το νέο αμιγώς ηλεκτρικό BMW CE 04. Το συναρπαστικό scooter της BMW Motorrad ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ηλεκτρική αστική κινητικότητα σε δύο τροχούς.

> Διάβασε ακόμη: Rolls-Royce Ghost Extended, άνετη και πολυτελής

Με ηλεκτροκίνηση, προηγμένη σχεδίαση και καινοτόμες λύσεις συνδεσιμότητας, το BMW CE 04 συνδυάζει μεταφορά και λειτουργίες επικοινωνίας  για ένα νέο είδος κινητικότητας σε περιβάλλον πόλης.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αυτό το παράξενο βιντεοπαιχνίδι θυμίζει ταινία του Wes Anderson

Ονομάζεται Harold Halibut και χρειάστηκαν περισσότερα από δέκα χρόνια για τη δημιουργία του.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μήπως τόσο καιρό βουρτσίζεις τα δόντια σου με λάθος τρόπο;

Στο TikTok λένε πως πρέπει να κάνεις κάτι που, τουλάχιστον εμείς δε σκεφτήκαμε ποτέ.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσους φίλους χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι, σύμφωνα με το Harvard

Ναι, οι κοινωνικές σχέσεις αποτελούν βασικό παράγοντα για την ευτυχία και την ευημερία.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο James Hetfield των Metallica έκανε τατουάζ με τις στάχτες του Lemmy των Motorhead

Τι εννοείς δεν είναι αυτός τρόπος για να τιμήσεις τους φίλους σου;

Γραφει Γιαννης Σπανος

H άβαφη Megan Fox προκαλεί αντιδράσεις. Αλλά γιατί;

Εμάς πάντως μας αρέσει φυσική - αν και δεν πέφτει σε κανέναν λόγος για το τι θέλει η ίδια.

Γραφει Πωλινα Φραγκου