Τα extra αγωνιστικά καλούδια της νέας BMW M2

Ο κατάλογος είναι μακρύς. Τόσο μακρύς που υπάρχει περίπτωση να μπερδευτείς και ένα αυτοκίνητο σαν αυτό να χάσει βασικά στοιχεία της αισθητικής του.

Γράφει: TopGear 27 Οκτωβρίου 2022

Η νέα BMW M2 παρουσιάστηκε στα μέσα Οκτωβρίου και είτε άρεσε, είτε όχι στο κοινό (που ας μην γελιόμαστε ούτε ένας 1 στους 10.000 που την ζαχάρωναν στα sites θα την αποκτήσει) είναι ένα αυτοκίνητο πολύ Μ, παντοδύναμο και με αισθητική που παραπέμπει στην M3 E30 -και αυτό είναι καλό. Σίγουρα είναι ένα αυτοκίνητο (και) για πίστα και αυτό το ξέρει η BMW M και έσπευσε να μας δείξει όλα τα προαιρετικά performance καλούδια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για εργοστασιακή αναβάθμιση ουσίας και όχι μόνο. Η BMW λέει ότι "όλα τα εξαρτήματα αναπτύχθηκαν με βάση την τεχνογνωσία της BMW M στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την εμπειρία που έχει αποκτήσει εδώ και πέντε δεκαετίες και έχουν ρυθμιστεί με ακρίβεια ώστε να ταιριάζουν με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δίθυρου μοντέλου".

Τα εξωτερικά BMW M Performance καλούδια

Τα πρόσθετα εξαρτήματα από ανθρακονήματα για το εμπρός, τα πλαϊνά και το πίσω μέρος είναι κατασκευασμένα από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα. Βελτιστοποιούν τις αεροδυναμικές ιδιότητες του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα τονίζουν την αγωνιστική του αύρα με ένα διάφανο φινίρισμα που αποκαλύπτει τη σύνθεση των ινών που βρίσκονται από κάτω.

Ας ξεκινήσουμε με τα ανθρακονήματα του μπροστινού splitter και τα ανθρακονήματα του τελειώματος εισαγωγής αέρα. Υπάρχουν επίσης πλευρικές ποδιές από ανθρακονήματα, τα πλαϊνά μαρσπιέ από ανθρακονήματα εμπρός και πίσω και τα καπάκια εξωτερικών καθρεπτών -από τι άλλο- από ανθρακονήματα. Η ροή του αέρα γύρω από το όχημα μπορεί να βελτιστοποιηθεί με την πίσω αεροτομή -ναι, ναι από ανθρακονήματα- και τον πίσω διαχύτη από ανθρακονήματα. Α και μην ξεχάσουμε το κάλυμμα κεραίας από αραμίδιο.

Η συνέχεια στο TopGear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.