Η συλλογή αυτοκινήτων του Dani Carvajal είναι η επιτομή της πολυτέλειας

Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης αγαπά την κορυφαία ταχύτητα με κάθε τρόπο.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 27 Σεπτεμβρίου 2023

O Dani Carvajal συμπλήρωσε φέτος 10 χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει καταφέρει από το 2013 να κατακτήσει τα πάντα. Ο σπουδαίος δεξιός μπακ έχει περάσει μια ζωή στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, εκεί όπου αισθάνεται "θεός". Και όχι μόνο αισθάνεται, αλλά ζει και σα θεός, καθώς διαθέτει μια εξαιρετικά πολυτελή συλλογή από αυτοκίνητα, με τα αγαπημένα του Audi να υπερέχουν. Ας δούμε παρακάτω τι υπάρχει στο γκαράζ του 31χρονου δεξιού οπισθοφύλακα.
 

BMW iX

Η συλλογή αυτοκινήτων του Dani Carvajal είναι η επιτομή της πολυτέλειας

Το 100% ηλεκτρικό SUV, με χαρακτηριστικά που θυμίζουν MPV και εξωτερικό σχεδιασμό, εντυπωσιάζει και πρωτοπορεί. Το BMW iX διατίθεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, και οι δύο με τετρακίνηση. Η entry-level έκδοση ονομάζεται xDrive40 και έχει 306 ίππους που τροφοδοτούνται από μια μικτή μπαταρία ιόντων λιθίου 70 kWh, που εγγυάται μια αυτονομία WLTP άνω των 400 χιλιομέτρων. Επιταχύνει από τα 0 έως τα 100 km/h σε 6 δευτερόλεπτα, φτάνοντας την τελική ταχύτητα στα 200 km/h. 

Audi Q8

Audi Q8

Το εσωτερικό αυτού του επιβλητικού SUV είναι η επιτομή της τεχνολογίας, καθώς όλα περιστρέφονται γύρω από την κορυφαία οθόνη του MMI touch response, του πίνακα ελέγχου της οδηγικής εμπειρίας. Τα καθίσματα με λειτουργία μασάζ και εξαερισμού, ο τετραζωνικός κλιματισμός και το πακέτο ποιότητας αέρα βελτιστοποιούν την κομψή ατμόσφαιρα στη ζεστή καμπίνα.

Audi RS7

Audi RS7

Το εντυπωσιακό σεντάν τροφοδοτείται από έναν κινητήρα 4.0 V8 Twin-Turbo με μέγιστη ισχύ 600 ίππων, 800 Nm ροπής και την προσθήκη ενός ημι-υβριδικού συστήματος κίνησης 48 Volt για τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων χάρη σε μια λειτουργία Start/Stop που μπορεί να λειτουργήσει σε ταχύτητες μεταξύ 55 και 160 km/h (35 και 100 mph). 

Audi SQ7

Audi SQ7

Εδώ έχουμε ένα οικογενειακό SUV με κινητήρα TFSI 373 kW (507 hp) που επιταχύνει από τα 0 στα 100 km/h σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα. Με δυνατότητα μεταφοράς έως και 7 επιβατών, καθιστά επίσης δυνατό το να αναδιπλωθούν τα καθίσματα της δεύτερης και τρίτης σειράς για επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους. 

Mercedes AMG-GT

Mercedes AMG-GT

Εξωτερικά το κουπέ έχει μια αρμονική σιλουέτα, ενώ το εσωτερικό παραλληλίζεται με το πιλοτήριο ενός αεροσκάφους. Εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι η χαμηλή θέση των καθισμάτων δίπλα στην κεντρική κονσόλα, η σχεδίαση της οποίας θυμίζει κινητήρα V8. Το AMG Drive Unit είναι το κέντρο ελέγχου για τον επιλογέα ταχυτήτων και όλες τις λειτουργίες δυναμικού ελέγχου με κουμπιά οθόνης.

Range Rover Sport

Range Rover Sport

Οι υψηλές επιδόσεις του εξασφαλίζουν ασφαλή και δυναμική οδήγηση που μειώνει σημαντικά την πιθανότητα ατυχήματος. Εάν, ακόμη και έτσι, το όχημα ανιχνεύσει μια πιθανή σύγκρουση σε μέτριες ταχύτητες, διαθέτει ανεξάρτητο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης που ενεργοποιεί τα φρένα αυτόματα για να μειωθεί η σοβαρότητα της πιθανής σύγκρουσης. Διαθέτει επίσης Adaptive Cruise Control και Intelligent Emergency Braking που βοηθά στη διατήρηση μιας ασφαλούς απόστασης σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος από το προπορευόμενο όχημα, επιταχύνοντας όταν το προπορευόμενο όχημα το κάνει ξανά.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος