Αναπολώντας το καλοκαίρι με τη Miley Cyrus και τα αυτοκίνητά της

Στο γκαράζ της τραγουδίστριας συναντάμε μερικά πραγματικά διαμάντια.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 10 Σεπτεμβρίου 2023

Στο νέο της άλμπουμ Endless Summer Vacation, η Miley Cyrus μας προσκαλεί να ζήσουμε ατελείωτες καλοκαιρινές διακοπές και αυτήν τη στιγμή του χρόνου, στις αρχές του φθινοπώρου και με όλα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες, η πρότασή της δε θα μπορούσε να μας δημιουργήσει περισσότερη νοσταλγία για ξεγνοιασιά. Για την ιστορία, ο 8oς δίσκος της αμερικανίδας τραγουδίστριας ηχογραφήθηκε στο Λος Άντζελες και πίσω από αυτό κρύβεται ένας σπουδαίος συνδυασμός παραγωγών, από τον Kid Harpoon ως τον Tyler Johnson. 

Για την προώθηση της νέας αυτής δουλειάς, η παγκόσμια σταρ κυκλοφόρησε επίσης ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα που είναι διαθέσιμο στο Disney+ και με αφορμή αυτό, ρίξαμε μια ματιά στο γκαράζ της και παρουσιάζουμε 7 από τα κορυφαία αυτοκίνητα, τα οποία έχει οδηγήσει. 

BMW Series 3 355i

Αναπολώντας το καλοκαίρι με τη Miley Cyrus και τα αυτοκίνητά της

Εδώ έχουμε ένα ισχυρό sedan που προσφέρει εντυπωσιακό εσωτερικό, ευρύχωρη καμπίνα και πολλά χαρακτηριστικά infotainment και συνδεσιμότητας. Ανήκει στην έκτη γενιά του μοντέλου και η σταρ φέρεται να πλήρωσε 90.000 ευρώ γι' αυτό. Όσον αφορά την ισχύ, το μοντέλο είναι κατασκευασμένο με έναν twin-turbo V6 κινητήρα που απελευθερώνει περίπου 302 ίππους ισχύος. Έχει επίσης τελική ταχύτητα 250 km/h. 

Chevrolet ZL1

Chevrolet ZL1

Αυτό το αυτοκίνητο παραδόθηκε στο σπίτι της Miley Cyrus στο Λος Άντζελες και το οδήγησε αμέσως για να... αγοράσει έναν καφέ. Ανήκει στην οικογένεια Camaro έκτης γενιάς και έφτασε λίγο μετά την κυκλοφορία μοντέλων όπως το V-6 1LE και το V-8 SS 1LE. Η τιμή του ανέρχεται στα 70.000 ευρώ και διαθέτει έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα 6,2 λίτρων, ο οποίος αποδίδει περίπου 650 ίππους. Συν τοις άλλοις, είναι και αρκετά γρήγορο με τελική ταχύτητα 305 km/h.

Infiniti G35 Coupé

Infiniti G35 Coupé

Το Infiniti G35 Coupe προσφέρει την πολυτέλεια σε λογική τιμή. Στην πραγματικότητα, έχει περιγραφεί ως "Η απόλυτη προσιτή πολυτέλεια". Το αυτοκίνητο διαθέτει κινητήρα V6 3,5 λίτρων, ο οποίος μπορεί να αποδώσει έως και 280 ίππους. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Carpool Karaoke της Miley με τον James Corden, η ίδια παραδέχτηκε ότι είναι μια άθλια οδηγός που συχνά καταστρέφει τα αυτοκίνητά της, και αυτό το G35 Coupe είναι ένα από τα θύματα που ισχυρίζεται. 

Maserati Quattroporte

Maserati Quattroporte

Με τιμή πάνω από 140.000 ευρώ, είναι ένα από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα στο γκαράζ της Miley Cyrus. Διαθέτει κινητήρα V8 twin-turbo 3,8 λίτρων και μπορεί να αποδώσει έως και 523 ίππους. Είχε κλαπεί από το σπίτι της σταρ και τελικά εντοπίστηκε εκ νέου.

McLaren MP4-12C

McLaren MP4-12C

Εξωτικό supercar και τετράτροχη ομορφιά που αγόρασε η Miley όταν ήταν ακόμα έφηβη. Εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο αυτοκίνητο με τον τότε αρραβωνιαστικό της Liam Hemsworth πίσω από το τιμόνι το 2012. Αυτή τη στιγμή εκτιμάται στα 130.000 ευρώ και διαθέτει έναν δικύλινδρο κινητήρα 3,8 λίτρων. turbo, ο οποίος μπορεί να απελευθερώσει τη δύναμη των 592 ίππων, για να μην αναφέρουμε την τελική ταχύτητα των 330 km/h.

Mercedes ML 450 Hybrid

Mercedes ML 450 Hybrid

Πρόκειται για το πρώτο υβριδικό μοντέλο που λάνσαρε  η γερμανική μάρκα. Η Miley Cyrus είναι μια γυναίκα που νοιάζεται για το περιβάλλον και μπορεί να απολαύσει όλα τα πλεονεκτήματα ενός πολυτελούς SUV, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην προστασία της βιωσιμότητας του πλανήτη. Ή τουλάχιστον προσπαθεί. 

Porsche Cayenne

Porsche Cayenne

Ήταν δώρο γενεθλίων από τη μητέρα της, μόλις η Miley πήρε το δίπλωμα οδήγησης. Προς μεγάλη απογοήτευση της μητέρας της, η τότε 16χρονη δεν ενθουσιάστηκε και πολύ με το αυτοκίνητο εκείνη την εποχή. Κινείται από έναν twin-turbo V6 κινητήρα 3,6 λίτρων και αποδίδει 440 ίππους. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος