Arch: Οι μοναδικές μοτοσυκλέτες του Keanu Reeves

Απευθύνονται στους πραγματικούς λάτρεις των δύο τροχών.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 07 Φεβρουαρίου 2020

Πιθανότατα γνωρίζεις αρκετά τόσο για τη ζωή όσο και για την καριέρα του Keanu Reeves. O 55χρονος σταρ του Χόλιγουντ εξελίχθηκε την περασμένη χρονιά και στον αδιαμφισβήτητο βασιλιά του ίντερνετ, για όλους τους σωστούς λόγους. Ο πρωταγωνιστής των -μεταξύ άλλων- Matrix, Speed και Point Break είναι παθιασμένος με τις μοτοσυκλέτες. "Όταν δεν οδηγώ μηχανή, περνάω μία φάση κατάθλιψης. Δεν είναι καλό για την υγεία μου" έχει δηλώσει κατά το παρελθόν. Αυτό, τον οδήγησε να ιδρύσει μαζί με τον φίλο του Gard Hollinger την εταιρεία custom made μοτοσυκλετών Arch.

Ο αγαπημένος τύπος μοτοσυκλετών του Reeves είναι οι cruisers, οι λιτές αλλά πληθωρικές αμερικάνικες κατασκευές με το συνήθως άνετο κάθισμα και την αξιόπιστη μηχανή. Πάνω σε αυτές πατούν και οι άνθρωποι της Arch Motorcycle Company, η οποία συνεργάζεται με την Harley Davidson όσον αφορά την ανάπτυξη των κινητήρων της. 

Arch: Οι μοναδικές μοτοσυκλέτες του Keanu Reeves

Οι κατασκευές της Arch ωστόσο αφορούν μόνο exclusive bikes, συχνά περιορισμένης έκδοσης, όπως είναι για παράδειγμα η Method 143 για την οποία κατασκευάστηκαν μόλις 23 αντίτυπα. Αυτά είναι εξοπλισμένα με μία V-twin μηχανή 2.000 κυβικών. Η τιμή του εν λόγω μοντέλου ξεκινά από τις $78.000.

"Η Arch παράγει μοτοσυκλέτες που εύκολα εντυπωσιάζουν κάποιον, τόσο για τις επιδόσεις τους όσο και για το στυλ τους. Συχνά, υπάρχουν απροσδόκητοι συνδυασμοί υλικών, που όλα όμως εντάσσονται στο επίπεδο της υψηλότερης ποιότητας και αξιοπιστίας" έχει δηλώσει παλαιότερα ο Hollinger, ένας πραγματικός craftsman των δύο τροχών. Είναι γεγονός πως η Arch κερδίζει όλο και μεγαλύτερη δημοφιλία στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη. Ο Hollinger και ο Reeves έχουν μεταδώσει το πάθος τους σε κάθε έναν από τους μηχανικούς και τους σχεδιαστές που εργάζονται για λογαριασμό της. Τόσο, που όλοι έχουν γίνει εμμονικοί με την τελειοποίηση και της παραμικρής λεπτομέρειας και τη διαρκή αναζήτηση τρόπων βελτίωσης.

ΜΗΧΑΝΕΣ ARCH ΚΙΑΝΟΥ ΡΙΒΣ 2
ΜΗΧΑΝΕΣ ARCH ΚΙΑΝΟΥ ΡΙΒΣ 3

Τα πιο χαρακτηριστικά μοντέλα της εταιρείας είναι τα KRGT-1 και Method 143. Κάθε μία από τις συγκεκριμένες μοτοσυκλέτες φέρει προσωποποιημένα στοιχεία και χαρακτηριστικά, ακριβώς έτσι όπως έχουν ζητηθεί από τον άνθρωπο που τις παραγγέλνει κάθε φορά, με αποτέλεσμα να αποκτούν και συλλεκτική αξία. Στόχος της Arch είναι να επενδύσει ακόμη περισσότερο στην πρωτοπορία, τη δεξιοτεχνία και την ανθρώπινη εφευρετικότητα. 


Διάβασε ακόμη για την Maserati Levante Royale που κλέβει όλες τις εντυπώσεις, το ηλεκτρικό μέλλον της Harley-Davidson, τα ομορφότερα supercars των 90s και την ξύλινη μοτοσυκλέτα Newron EV-1.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.