Harley-Davidson Softail: Η απόλυτη cruising εμπειρία

Εντυπωσιακές επιδόσεις Milwaukee-Eight V-Twin και επιθετικό στυλ κερδίζουν τις εντυπώσεις στο νέο μοντέλο.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 25 Φεβρουαρίου 2020

Η απόλυτη Harley-Davidson cruising εμπειρία απελευθερώνεται χάρη στο νέο Harley-Davidson Softail, που ξεχωρίζει για το επιθετικό στυλ bobber, τον δυναμικό χαρακτήρα του πλαισίου και την ασύγκριτη ισχύ του κινητήρα Milwaukee-Eight V-Twin. Το Harley-Davidson Softail Standard είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα όλων όσων προσφέρει η θρυλική αμερικανική εταιρεία και διατίθεται σε χρώμα Vivid Black, το οποίο συνδυάζεται με λαμπερό χρώμιο και γυαλισμένα φινιρίσματα.

Harley-Davidson Softail: Η απόλυτη cruising εμπειρία

Η αντίθεση μαύρων και γυαλισμένων εξαρτημάτων του δίνουν μία κλασική και παράλληλα μινιμαλιστική εμφάνιση. Είναι εφοδιασμένο με μονόσελο, το οποίο τονίζει το κοφτό πίσω φτερό και το ομαλού σχήματος ρεζερβουάρ 13 λίτρων που αφήνει σε ελεύθερη θέα, το πλαίσιο και τον κινητήρα.

 

Ο κατάμαυρος κινητήρας Milwaukee-Eight 107 εντυπωσιάζει στο κέντρο της μοτοσυκλέτας, με τα γυαλισμένα καλύμματα εκκεντροφόρων και χρονισμού. Οι ψύκτρες των κυλίνδρων δεν τονίζονται με κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο, με σκοπό την ενίσχυση της λιτής επιθετικής εμφάνισης του κινητήρα. Το στρογγυλό καπάκι του φίλτρου αέρα στηρίζεται με μια κεντρική βίδα και συμβάλλει στην ακόμη πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Με επιχρωμιωμένα προστατευτικά και τελικά, η 2 σε 2 εξάτμιση shotgun τονίζει το μακρύ, χαμηλό προφίλ του Softail Standard.

HARLEY DAVIDSON 2

Οι κλασικοί ατσάλινοι, ακτινωτοί τροχοί (19 ιντσών μπροστά και 16 ιντσών πίσω) είναι φινιρισμένοι με χρώμιο και συναρπάζουν με το εκθαμβωτικό τους στυλ. Το μπροστινό σύστημα περιλαμβάνει πιρούνι με διάφανη επικάλυψη, γυαλισμένη τριπλή βάση τιμονιού και καβαλέτα, καθώς και επιχρωμιωμένο προβολέα και φλας, για επιπλέον αντίθεση με το χρώμα Vivid Black. Το mini-ape τιμόνι φέρνει τον αναβάτη του Softail Standard, σε μια άκρως επιθετική θέση οδήγησης που συναρπάζει. Ο κομψός, μικρών διαστάσεων πίνακας οργάνων διαθέτει ψηφιακή οθόνη στο τιμόνι και συμβάλλει στην λιτή και ανεμπόδιστη εμφάνιση του μπροστινού συστήματος.

HARLEY DAVIDSON 3

Το ατσάλινο πλαίσιο αναβαθμίστηκε για μεγαλύτερη ακαμψία και χαμηλότερο βάρος ενώ η σταθερή προσαρμογή του κινητήρα στο πλαίσιο, ενισχύει ακόμη περισσότερο την ακαμψία του. Ο κινητήρας Milwaukee-Eight 107 V-Twin παρέχει εκπληκτική απόδοση και την κλασική εμφάνιση, την αίσθηση και τον ήχο της Harley-Davidson. Το διπλό αντικραδασμικό σύστημα μειώνει τους πρωτεύοντες κραδασμούς στο ρελαντί και συμβάλλει στη βελτίωση της άνεσης για τον αναβάτη.

Η Harley-Davidson δημιούργησε τέσσερα πακέτα γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ, τα οποία αποτελούν τη βάση εκκίνησης για customizing του μοντέλου Softail Standard (τα Day Tripper Custom, Coast Custom, Touring Custom και erformance Custom).

HARLEY DAVIDSON 4

Διάβασε ακόμη για την Ford Mustang του John Wick, την off-road πολυτέλεια της Jaguar F-Pace και την γοητευτική DeTomaso Pantera.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος