Genesis G80, ένα sedan υψηλού κύρους

Τα ακριβά υλικά συναντούν τις δυναμικές επιδόσεις στο νέο μοντέλο του luxury brand της Hyundai.

Στις 30 Μαρτίου του 2020, το Genesis G80 έκανε πρεμιέρα στη Νότια Κορέα. Το νέο πολυτελές sedan της Hyundai έχει αισθητές αναφορές στο πρόσφατο παρελθόν (βλέπε G70) του μοντέλου σε επίπεδο σχεδιασμoύ, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχει πολύ μικρότερος αριθμός από κουμπιά και μοχλούς έτσι ώστε η καμπίνα να είναι και πιο εύχρηστη αλλά –κυρίως- περισσότερο minimal και άρα καλαίσθητη.

"Το G80 αποτελεί το μοντέλο κλειδί του brand μας" δήλωσε χαρακτηριστικά ο William Lee, Executive Vice President της Genesis, της θυγατρικής δηλαδή της Hyundai που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με πολυτελή αυτοκίνητα. "Οι αρχές μας βρίσκονται σε αυτό, και είμαστε πραγματικά ευτυχείς ότι η νέα γενιά αυτού του sedan θα προσφέρει στους πελάτες μας την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην υψηλή αισθητική και τις δυναμικές επιδόσεις".

Genesis G80, ένα sedan υψηλού κύρους

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, δε γνωρίζουμε ακόμα πολλά, πέρα από το ότι το Genesis G80 θα κυκλοφορήσει με δύο διαφορετικές εκδοχές σε κινητήρες: Έναν τετρακύλινδρο 2,5 λίτρων και ένα V6 Twin Turbo 3,5 λίτρων. Στο εσωτερικό του τώρα, το ήδη πολύ μεγάλο σαλόνι θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο προσφέροντας τρομερή άνεση στους επιβάτες των πίσω καθισμάτων, τα συστήματα ασφαλείας θα είναι αυξημένα, το τιμόνι και τα καθίσματα θα είναι κατασκευασμένα από δέρμα υψηλής ποιότητας ενώ στο εσωτερικό του θα κυριαρχεί το ξύλο.

Δείτε πρώτοι τις ειδήσεις του Esquire.com.gr στο Google News.


φωτογραφίες © Genesis

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.