H νέα Porsche Singer είναι χάρμα οφθαλμών

Οι βασιλιάδες της αναβάθμισης έκαναν και πάλι το θαύμα τους.

Ένα από τα ονόματα που ενθουσιάζει τους πραγματικούς fans των 4 τροχών κάθε φορά που το ακούν αλλά πολύ περισσότερο εκείνων της Porsche, είναι δίχως αμφιβολία αυτό της Singer. Κι αυτό γιατί η  εταιρεία από το Λος Άντζελες που τροποποιεί και βελτιώνει μοντέλα της 911, κάνει πραγματικά μοναδική δουλειά. 

Η Singer Vehicle Design δημιουργήθηκε το 1989 από τον Rob Dickinson -που παρεμπιπτόντως είναι ξάδερφος του Bruce Dickinson των Iron Maiden- και το όλο project του ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του θρυλικού μηχανικού της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Norbert Singer. Δημιουργεί λοιπόν -ή πιο ορθά επεξεργάζεται- ιδιαίτερα και άκρως συλλεκτικά αυτοκίνητα, καθιστώντας κάθε κομμάτι κυριολεκτικά μοναδικό. 

H νέα Porsche Singer είναι χάρμα οφθαλμών

Φυσικά, οι άνθρωποι που θα επιλέξουν το αμερικανικό brand θα πρέπει να έχουν υπομονή καθώς υπάρχει μία μακρά λίστα αναμονής προκειμένου να προσθέσουν στο γκαράζ τους μία επεξεργασμένη Porsche 911. Όπως αντιλαμβάνεσαι, το διάστημα της αναμονής αξίζει κάθε φορά. Η καλιφορνέζικη επιχείρηση δεν ειδικεύεται μόνο στους σπάνιους χρωματικούς συνδυασμούς ή στα μηχανικά μέρη αλλά φροντίζει και το εσωτερικό των αυτοκινήτων, αναλόγως των προτιμήσεων του κατόχου ή ποντάροντας στη δική της δημιουργικότητα. 

Αυτό λοιπόν κάνει και τώρα η Singer, αναλαμβάνοντας και παρουσιάζοντας εσχάτως ένα από τα πιο "φρέσκα" κομψοτεχνήματά της, μία Porsche Targa του 1996. Σε αυτήν προσαρμόστηκαν προφυλακτήρες νικελίου, κεραμικές απολήξεις, καθίσματα από ανθρακονήματα και ένα ολοκαίνουριο δερμάτινο σαλόνι με πορτοκαλί αποχρώσεις, το οποίο ευθυγραμμίζεται πλήρως και με τον μπροστινό χώρο αποσκευών.

ΠΟΡΣΕ ΣΙΝΓΚΕΡ 2020 1
ΠΟΡΣΕ ΣΙΝΓΚΕΡ 2020 3
ΠΟΡΣΕ ΣΙΝΓΚΕΡ 2020 2
ΠΟΡΣΕ ΣΙΝΓΚΕΡ 2020 4

Παράλληλα, όλες οι μηχανικές λεπτομέρειες έχουν διατηρηθεί στο ακέραιο, προσφέροντας παράλληλα τις επιδόσεις και την οδηγική απόλαυση ενός τέτοιου αυτοκινήτου. 

Όλα αυτά έχουν ασφαλώς και την ανάλογη τιμή, με το εν λόγω κομμάτι να κοστολογείται στα €500.000.

Δείτε πρώτοι τις ειδήσεις του Esquire.com.gr στο Google News.


Διάβασε ακόμη για την απίθανη συλλογή αυτοκινήτων του Iggy Pop, το Renault 5 Turbo που είναι η τρέλα των 80s σε ένα αυτοκίνητο και τα 15 χρόνια της Bugatti Veyron.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος