Η ασύγκριτη γοητεία της Porsche Singer

Όλοι θέλουν μία τέτοια στο γκαράζ τους.

Η Singer Vehicle Design είναι μία εταιρεία από το Λος Άντζελες που τροποποιεί και βελτιώνει μοντέλα της Porsche 911. Ιδρυτής της είναι ο μουσικός Rob Dickinson, που παρεμπιπτόντως είναι ξάδερφος του Bruce Dickinson των Iron Maiden. Το project του ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του θρυλικού μηχανικού της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Norbert Singer.

Οι fans των 4 τροχών ενθουσιάζονται κάθε φορά που ακούν το όνομα Singer, καθώς η σκέψη τους αυτομάτως πηγαίνει σε πολύ ιδιαίτερα αυτοκίνητα, πάνω στα οποία ο Dickinson και οι συνεργάτες του κάνουν εξαιρετική δουλειά, καθιστώντας κάθε κομμάτι κυριολεκτικά μοναδικό. 

Η ασύγκριτη γοητεία της Porsche Singer

Συνήθως, οι πελάτες της Singer Vehicle Design θα πρέπει να μπουν σε μία μακρά λίστα αναμονής προκειμένου να προσθέσουν στο γκαράζ τους μία επεξεργασμένη Porsche 911 αλλά σε κάθε περίπτωση ο χρόνος αυτός αξίζει. Η καλιφορνέζικη επιχείρηση δεν ειδικεύεται μόνο στους σπάνιους χρωματικούς συνδυασμούς ή στα μηχανικά μέρη αλλά φροντίζει και το εσωτερικό των αυτοκινήτων, αναλόγως των προτιμήσεων του κατόχου ή ποντάροντας στη δική της δημιουργικότητα. 

Δεν συνηθίζεται συχνά μία Singer να διατίθεται προς πώληση -συνήθως μέσω δημοπρασίας- αλλά αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα, με μία από τις εκπροσώπους της Pfaff Commission (σειρά με μπλέ και κόκκινο χρώμα) να βγαίνει στο σφυρί από μία καναδική αντιπροσωπεία στο Mount Royal του Κεμπέκ. Το εν λόγω όχημα είναι βαμμένο με έντονο μπλε στο εξωτερικό, ενώ διαθέτει κόκκινο βελούδινο σαλόνι. 

Έχει υποβληθεί σε πλήρη αποκατάσταση όλων των ηλεκτρικών της συστημάτων καθώς και σε αναβάθμιση των μηχανικών της μερών. Τα πάνελ αμαξώματος είναι ολοκαίνουρια όπως και οι αναρτήσεις. Το εσωτερικό της θυμίζει living room της δεκαετίας του 1970 και σε αυτό το βελούδο συνδυάζεται με το καπιτονέ και το ξύλο. 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΡΣΕ ΣΙΝΓΚΕΡ 1
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΡΣΕ ΣΙΝΓΚΕΡ 3
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΡΣΕ ΣΙΝΓΚΕΡ 2

Φυσικά, όπως αντιλαμβάνεσαι, όλα αυτά κοστίζουν και μάλιστα αρκετά. Εκτιμάται πως η τιμή πώλησής της θα ξεπεράσεις τα €850.000.


Διάβασε ακόμη για τα 15 χρόνια της Bugatti Veyron, την αψεγάδιαστη αισθητική του νέου ηλεκτρικού Mini Cooper και το ανεκπλήρωτο όνειρο της Ferrari, Pinin.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος