Γιγαντιαία chicken nuggets-μαξιλάρια λανσάρουν τα McDonald's

Θα προτιμούσαμε μία πραγματική κοτομπουκιά ενός μέτρου.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 18 Σεπτεμβρίου 2020

Θα κοιμόσουν ποτέ πάνω σε μία τεράστια κοτομπουκιά; Να μία ερώτηση που δεν περίμενες ποτέ ότι θα άκουγες στη ζωή σου. Την (καταφατική) απάντηση δίνουν τα McDonald’s που ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον rapper Travis Scott και κυκλοφορούν στην αγορά ένα τεράστιο μαξιλάρι που έχει το σχήμα των εμβληματικών πια chicken nuggets τους. 

Το μήκους 1 μ. είναι το αποτέλεσμα της συνεργασία της δημοφιλούς αλυσίδας με τον γνωστό μουσικό (και πατέρα της κόρης της Kylie Jenner, Stormi), ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του brand Cactus Jack, με ειδίκευση στην ένδυση και τα είδη σπιτιού. Η τιμή του παράξενου είναι η αλήθεια μαξιλαριού είναι $90 (ή €76 αν προτιμάς) και η πρώτη παρτίδα του έχει γίνει ήδη sold out. Δεν είναι ασφαλώς φθηνό ενώ σε αυτό θα πρέπει να υπολογίσει κάποιος και τα έξοδα αποστολής από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, με το shipping να διαρκεί 9-12 εβδομάδες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cactus Jack (@cactusjack) on

Το εν λόγω αντικείμενο είναι μέρος μίας ολοκαίνουριας γκάμας προϊόντων που έβγαλαν στην αγορά από κοινού οι δύο πλευρές και η οποία έγινε αμέσως ανάρπαστη, μάλλον για ανεξήγητους λόγους. Αυτή περιλαμβάνει ακόμη προϊόντα όπως ένα χαλί με ένα vintage μενού των McDonald’s ($250), έναν δίσκο μεσημεριανού γεύματος ($30), ένα lunch box ($45), κουβέρτα ($78), πλαστικά ποτήρια ($25) και μία τσάντα χειρός σε σχήμα Happy Meal box ($40). Πολλά από αυτά πωλούνται ήδη στο eBay σε τιμές δεκαπλάσιες από την αρχική τους.

Αξίζει να αναφερθεί πως είναι η πρώτη φορά μετά το 1992 που τα McDonald’s συνεργάζονται με κάποιον celebrity. Την προηγούμενη φορά ο συνεργάτης τους ήταν ο Michael Jordan.

Εμείς θα προτιμούσαμε πάντως ένα πραγματικό nugget σε τέτοιο μέγεθος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.