Jung Ho-yeon, η πραγματική νικήτρια στο Παιχνίδι του Καλαμαριού

Το επίσημο πρόσωπο πλέον της Louis Vuitton έφτασε τους 16,8 εκατ. ακολούθους μέσα σε τρεις εβδομάδες.

Μόνο αν ζεις σε άλλο πλανήτη δε θα έχεις παρατηρήσει το χαμό που επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες με το Παιχνίδι του Καλαμαριού, τη νέα σειρά - trend του Netflix. Η υπόθεσή του είναι ιδιαίτερα ιντριγκαδόρικη: Ακολουθεί 456 καταχρεωμένους οικονομικά ανθρώπους που ανταγωνίζονται σε θανατηφόρες εκδόσεις παιδικών παιχνιδιών με την ελπίδα να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο των 38,4 εκατ. δολαρίων.

Το μισό διαδίκτυο ασχολείται με το τι θα συμβεί στη 2η σεζόν και το άλλο μισό ξετρυπώνει τάσεις και κάνει ανάρπαστο ό,τι το θυμίζει, απλό κι αγαπημένο. Στα παραπάνω όμως, πρόσθεσε και τη Jung Ho-yeon που για το κοινό της πλατφόρμας streaming είναι μάλλον η μεγαλύτερη ανακάλυψη για το 2021 και αυτό βγαίνει και στο λογαριασμό της στο Instagram. 

Η εκτόξευση στο Instagram

Οι αριθμοί είναι ενδεικτικοί: H ηθοποιός από τη Νότια Κορέα που υποδύεται την αποστάτρια και πορτοφολού Kang Sae-byeok (νο. 67) "τσίμπησε" χωρίς καμία υπερβολή 15 εκατ. ακολούθους μέσα στις 3 εβδομάδες που μεσολάβησαν από την πρεμιέρα του Squid Game στο Netflix στις 17 Σεπτεμβρίου. 

Jung Ho-yeon, η πραγματική νικήτρια στο Παιχνίδι του Καλαμαριού

Σύμφωνα με το Forbes, η Ho-yeon είναι η ηθοποιός με τους περισσότερους ακολούθους στη Νότια Κορέα, που στην παρούσα φάση ανέρχονται στα 16,2 εκατ. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης έγκειται στο ότι πρόκειται για τον πρώτο "μεγάλο" της ρόλο, η ίδια ήταν ήδη γνωστή στα μέρη της, αλλά όχι παγκοσμίως και όχι με αυτόν τον τρόπο. 

Ποια είναι η Jung Ho-yeon

Βέβαια, η 27χρονη Ho-yeon δεν είναι πρωτάρα στη δημοσιότητα. Ξεκίνησε στα 16 της το μόντελινγκ και συμμετείχε στην 4η σεζόν του κορεάτικου Next Top Model τερματίζοντας στη 2η θέση.

Έκτοτε, τη λάτρεψαν όλοι, συμπεριλαμβανόμενης των κορεάτικων Harper's Bazzaar, Vogue και Nylon και του Elle Wedding, έχει περπατήσει στις επιδείξεις μόδας των μεγαλύτερων οίκων μόδας, όπως επίσης έχει πρωταγωνιστήσει σε εξίσου σημαντικά διαφημιστικά επώνυμων brands.

To 2017, το Models.com την έχρισε υποψήφια για τον τίτλο "μοντέλο της χρονιάς" και την επέλεξε ως κορυφαία πρωτοεμφανιζόμενη στο χώρο, ενώ τρία χρόνια αργότερα έγινε γνωστό ότι υπέγραψε συμβόλαιο με τη Saram Entertainment ως ηθοποιός. Αν κρίνουμε από την επιτυχία που απολαμβάνει λόγω του Squid Game, τα παραπάνω είναι μόνο η αρχή. 

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.