Οι νικητές στις Χρυσές Σφαίρες 2022

Το Succession και το West Side Story κέρδισαν τη μερίδα του λέοντος σε εντυπώσεις και βραβεία.

Γράφει: Esquire Editors 10 Ιανουαρίου 2022

Τα Golden Globes 2022 ή οι Χρυσές Σφαίρες 2022 αν προτιμάς, πραγματοποιήθηκαν όπως κάθε χρόνο στο Beverly Hills Hotel στο Λος Άντζελες, όμως η βραδιά δεν προβλήθηκε τηλεοπτικά. Το Hollywood Press Association τίμησε τις καλύτερες ερμηνείες και παραγωγές στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο για τη χρονιά που πέρασε με τα βραβεία να ανακοινώνονται στα social media όπου οι fans σχολίαζαν τα αποτελέσματα.

Succession στην κορυφή

Η τηλεοπτική σειρά Succession κέρδισε βραβεία σε αρκετές κατηγορίες ανάμεσα στις οποίες στη ‘Best Television Series’ για την τρίτη σεζόν ενώ και οι πρωταγωνιστές Jeremy Strong και Sarah Snook βραβεύτηκαν για τις ερμηνείες τους με τα ‘Best Actor’ και ‘Best Actress’ αντίστοιχα.

Ο Jason Sudeikis και η Hannah Waddingham βραβεύτηκαν για τους κωμικούς ρόλους τους στο Ted Lasso ενώ και το ‘Hacks’ αναδείχτηκε η Καλύτερη Τηλεοπτική Κωμική Σειρά με την πρωταγωνίστρια Jean Smart να βραβεύεται Καλύτερη Ηθοποιός στην κατηγορία.

Η Kate Winslet βραβεύτηκε για την εκπληκτική ερμηνείας της στο ‘Mare of Easttown’, o Michael Keaton για το ‘Dopesick’, ο κορεάτης ηθοποιός O Yeaong-su για το ‘Squid Game’ ενώ η Michaele Jae Mj Rodriguez έγινε η πρώτη ανοιχτά trans ηθοποιός που βραβεύτηκε με Golden Globe.

Η συνέχεια στο Madamefigaro.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

H Anne Hathaway είναι πλέον αγνώριστη

Η αλλαγή στην εμφάνισή της που δεν περίμενε κανείς.

H Billie Eilish λεέι ότι θα έπρεπε να έχει διδακτορικό στον αυνανισμό

"Βασικά μιλάω για το σεξ κάθε φορά που έχω την ευκαιρία".

H Ferrari αλλάζει όνομα

Ύστερα από συμφωνία εκατομμυρίων με τεχνολογικό κολοσσό.

Γραφει TopGear

Είδαμε την πρώτη τηλεόραση MicroLED που κατέφθασε στην Ελλάδα

Οι νέες τηλεοράσεις και soundbars της Samsung είναι πραγματικά πρωτοποριακές και εντός θα βρεις όλες τις πληροφορίες.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η νέα δίαιτα του Orlando Bloom περιλαμβάνει (και) δηλητήριο βατράχου

Ο δημοφιλής ηθοποιός μόλις αποκάλυψε ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Orlando Bloom: To the Edge έκανε ακραία πράγματα - και όχι μόνο στη διατροφή του.

Γραφει Γιαννης Σπανος