H Miranda Kerr αποπλήρωσε τα χρέη φοιτητών σε πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια

Η πρωτοβουλία αφορούσε τους τελειόφοιτους του πανεπιστημίου Otis College of Art and Design.

Η Miranda Kerr και ο σύζυγός της, Evan Spiegel πρόσφεραν μεγάλη χαρά στους νεαρούς τελειόφοιτους του πανεπιστημίου Otis College of Art and Design στην Καλιφόρνια, οι οποίοι αγωνίζονται με κάθε κόστος για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους. Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να αποπληρώσει το χρέος όλων των φοιτητών της τάξης του 2022 για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους.

H δωρεά στο Otis College

Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε ο Πρόεδρος του Πανεπιστημίου, Charles Hirschhorn, ο οποίος όπως επισήμανε στην ομιλία του, συχνά τα φοιτητικά δάνεια αποτελούν εμπόδιο για την μετέπειτα καριέρα των νέων, όταν δεν είναι εφικτό να εξοφληθούν εγκαίρως. "Τα χρήματα που αναγκάζονται να πληρώσουν οι φοιτητές για τις σπουδές τους μπορούν να περιορίσουν το μέλλον και τις καλλιτεχνικές φιλοδοξίες. Δε θέλουμε να συμβεί αυτό. Θέλουμε να ενδυναμώσουμε τη φαντασία σας, τη δημιουργικότητα και την καινοτόμο σκέψη σας" ανέφερε αρχικά ενώπιον των φοιτητών, προσθέτοντας στη συνέχεια "με χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Έβαν και η Μιράντα, μέσα από το οικογενειακό τους καταπίστευμα, έχουν κάνει το μεγαλύτερο δώρο στην ιστορία του Otis College. Η δωρεά τους σκοπεύει να σας βοηθήσει να αποπληρώσετε τα φοιτητικά σας δάνεια".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης