Όλα όσα μαρτυρούν πως χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές

Παράτα τα όλα και φύγε επειγόντως για το νησί αν θέλεις να σωθείς.

Μπορεί να ήρθε το καλοκαίρι, αλλά εσύ ζεις ακόμη σε βαρύ χειμώνα. Αντί να ρίξεις λίγο την ένταση, δεν μπορείς να χαλαρώσεις με τίποτα. Σε ενοχλεί το οτιδήποτε, κάνεις συνεχώς αρνητικές σκέψεις και αλίμονο σε όποιον τολμήσει να σε ακουμπήσει, έστω και καταλάθος. Να σου πω κάτι; Χρειάζεσαι, επειγόντως, διακοπές. Και το μαρτυρούν τα παρακάτω 7 σημάδια, πέρα από αυτά που σου είχαμε αναφέρει και τις προάλλες.

Οργή στα όρια της παράνοιας

Οκ, όλους μπορεί να μας εκνευρίζει κάποιος συνάδελφος ή κάποιο άλλο τμήμα της εταιρείας μας (συνήθως το εμπορικό), αλλά αυτό δεν είναι λόγος να φεύγεις από το γραφείο και να τρέφεις ακόμη αισθήματα μίσους για πρόσωπα. Πολύ περισσότερο, δε χρειάζεται να σπας πληκτρολόγια ή τηλέφωνα όταν βρίσκεσαι σε αυτό. Ένα Mai Tai σε μια ξαπλώστρα σίγουρα θα σου έκανε καλό.

Έλλειψη ενθουσιασμού

Αν κάθε μισάωρο στο 8ωρό σου συνοδεύεται από τουλάχιστον έναν αναστεναγμό και αρκετές βαθιές ανάσες, ήρθε η ώρα να αναζητήσεις τα εισιτήρια για κάποιον cool προορισμό. Δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να βρίσκεσαι μπροστά από μια οθόνη και να μοιάζεις σαν να πενθείς. Και εκφράσεις όπως "δεν έχει νόημα", "είναι άσκοπο" και "δε γίνεται" δε βοηθούν.

> Διάβασε ακόμη: Φτιάχνοντας άψογα τη βαλίτσα πριν το ταξίδι

Ξεχνάς

Κλειδιά, πορτοφόλι, το παιδί σου στο σχολείο, ότι έχουμε 4ο Μνημόνιο ή να βουρτσίσεις τα δόντια σου. Είναι απολύτως ντροπιαστικό κάτι τέτοιο και το μέλλον σου (πρέπει να) είναι τουλάχιστον δυο εβδομάδες ξεκούρασης.

Η υπομονή σου εξαντλείται στο λεπτό

Δεν έχει σημασία ποιος είσαι και τι κάνεις. Ή πόσος χρόνος χρειάζεται για να τελειώσεις κάτι. Η υπομονή σου τελειώνει μετά από -το πολύ- 4 λεπτά, σε οτιδήποτε κι αν κάνεις. Ακόμη κι αν αυτό είναι να πας για μπύρες με τους φίλους σου. Και ξέρεις, αυτό σημαίνει πως κάνεις δεν πρέπει να μπει στο δρόμο σου, γιατί ενδεχομένως να είναι αυτός που θα αναγκαστεί να σε υποστεί.

> Διάβασε ακόμη: Είναι εφικτό το απόλυτο reset στις διακοπές;

Τρως ανθυγιεινά

Πέρασες όλο το χειμώνα με πιτόγυρα και μπέργκερ, ενώ μαζί με τον πρωινό καφέ στο γραφείο τσακίζεις τα ντόνατς λες και είσαι μπάτσος σε αμερικάνικη crime movie. Για να μην αναφέρω τα τουλάχιστον 3 ποτά μετά τη δουλειά. Ώρα να διευθετήσεις όλες αυτές τις συνήθειες με ένα reset.

Η συνέχεια στο gr.AskMen.com

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Διαγωνισμός | Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere του The Fall Guy

20 τυχεροί-ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα του The Fall Guy με τον Ryan Gosling.

Αυτό το παράξενο βιντεοπαιχνίδι θυμίζει ταινία του Wes Anderson

Ονομάζεται Harold Halibut και χρειάστηκαν περισσότερα από δέκα χρόνια για τη δημιουργία του.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μήπως τόσο καιρό βουρτσίζεις τα δόντια σου με λάθος τρόπο;

Στο TikTok λένε πως πρέπει να κάνεις κάτι που, τουλάχιστον εμείς δε σκεφτήκαμε ποτέ.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσους φίλους χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι, σύμφωνα με το Harvard

Ναι, οι κοινωνικές σχέσεις αποτελούν βασικό παράγοντα για την ευτυχία και την ευημερία.

Γραφει Γιαννης Σπανος