Brown Acropol, μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής στην Αθήνα

Ρετρό-σικ αισθητική και ανέσεις 4* στην καρδιά της Αθήνας.

Η απόλυτη αθηναϊκή αφετηρία. Έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το Brown Acropol που είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο design hotel, το πρώτο των Brown Hotels στην Ελλάδα. Εμπνευσμένο από τα θρυλικά cosmopolitan vibes των 60s καθώς κι από την αστική κληρονομιά της Αθήνας

Οι εσωτερικοί χώροι και η φιλοσοφία του ξενοδοχείου βασίζονται σε retro αισθητική, ανάμεικτη με μία σύγχρονη προσέγγιση της υψηλού επιπέδου χαλάρωσης και του cool lifestyle.

Το location

Το Brown Acropol βρίσκεται στην πλατεία Ομονοίας, το εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο της πρωτεύουσας, με άμεση πρόσβαση στον σταθμό του μετρό, αλλά και σε κοντινή απόσταση από μερικές από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας. 

Brown Acropol, μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής στην Αθήνα
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ BROWN ACROPOL 6

Μια απλή βόλτα με τα πόδια μπορεί να οδηγήσει σε περιοχές και τοπόσημα όπως είναι το Σύνταγμα, η Ερμού, η Ακρόπολη και το Μουσείο της Ακρόπολης, ενώ πολλά από τα hip bars κι εστιατόρια της πόλης είναι κι αυτά εξίσου κοντά (Λεωφ. Πειραιώς, οδός Αιόλου, πλατεία Αγίας Ειρήνης κ.λπ.).

H αρχιτεκτονική

Στον καινοτόμο και εξαιρετικά παραγωγικό αρχιτέκτονα, Εμμανουήλ Βουρέκα, το Brown Acropol οφείλει την αρχική του μορφή. Με έμπνευση το κίνημα του μοντερνισμού αλλά και με επιρροές από σύγχρονα στοιχεία, ο εμβληματικός Βουρέκας διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην αρχιτεκτονική ανάπτυξη της Αθήνας κατά την περίοδο του μεσοπολέμου αλλά και μεταπολεμικά.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ BROWN ACROPOL 4

Το έργο του περιλαμβάνει ποικιλία κτηρίων, από μεγάλα μεσοαστικά διαμερίσματα και επαύλεις στο κέντρο και τα προάστια της πόλης, μέχρι εταιρικές δομές και μεγάλα ξενοδοχεία. Η δουλειά του στο Brown Acropol αποπνέει μία 70s διάθεση που αποτελείται από αισθητικά trends του 20ου αιώνα καθώς κι από το κλασικό αθηναϊκό στιλ.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ BROWN ACROPOL 3

Η διαμονή και οι εμπειρίες

Άνετες στιγμές ξεκούρασης στα κλιματιζόμενα δωμάτια παρέα μ’ έναν espresso από την complimentary Nespresso μηχανή, γευστικά cocktail sessions στο μπαρ του ξενοδοχείου ή ακόμα και στο δωμάτιο χάρη στο bar trolley, και μουσική χαλάρωση υπό τους ήχους του vinyl multi music player, είναι μερικές μόνο από τις ενθουσιώδεις προοπτικές που σας περιμένουν στο Brown Acropol.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ BROWN ACROPOL 2

Προορισμένο να ικανοποιήσει τις υψηλότερες προδιαγραφές, το εστιατόριο στο εσωτερικό του ξενοδοχείου υπόσχεται υπέροχες στιγμές σύγχρονης γαστρονομίας, ενώ το roof bar-restaurant με θέα της πόλης που κόβει την ανάσα, θα σας χαρίσει την πιο ιδιαίτερη εμπειρία καλής ζωής.

Το Brown Acropol, μέσα από μία δημιουργική μείξη μοντέρνων στοιχείων, προσφέρει ένα σύνολο συναρπαστικών υπηρεσιών. Επίπεδες οθόνες, δορυφορικά κανάλια, δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους, υπηρεσία spa (κατόπιν αιτήματος) και διάφορες άλλες πολυτελείς παροχές περιμένουν την άφιξή σας, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για μία διαμονή που θα θυμάστε για καιρό. Το μόνο που μένει, είναι να κάνετε κράτηση.

 


Info

Πειραιώς 1, Ομόνοια
Τηλ. 214 4441300
brownhotels.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.