Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Grecotel

Με μοναδικά εορταστικά πακέτα διαμονής και λαμπερές εκπλήξεις.

Γράφει: Νίκη Κοντομηνά 23 Δεκεμβρίου 2021

Τα ξενοδοχεία της Grecotel, εντός και εκτός των τειχών της πρωτεύουσας, γιορτάζουν μαζί σου και σε υποδέχονται με μία σειρά εκδηλώσεων, εκπλήξεων και γεύσεων, καθώς και με προτάσεις για όλους. 

Το Grecotel Pallas Athena στην Πλ. Κοτζιά και την καρδιά της Αθήνας. Φέτος, η Πλατεία Κοτζιά είναι το επίκεντρο της γιορτής, με το παγοδρόμιο και τα φωτεινά φαναράκια που θα απελευθερωθούν στον ουρανό για τη "Νύχτα των Ευχών" το βράδυ της Παραμονής των Χριστουγέννων. 

Στο Grecotel Vouliagmeni Suites της Βουλιαγμένης, το πνεύμα των Χριστουγέννων μετακομίζει νότια και σε προσκαλεί να ζήσεις τη μαγεία των εορτών στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του. Το πιο εντυπωσιακό σκηνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας σε περιμένει για την πιο γιορτινή απόδραση.

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Grecotel

Ανηφορίζοντας στη Θεσσαλία, το Grecotel Larissa Imperial, στη Λάρισα, φόρεσε τα γιορτινά του για να σε υποδεχτεί με λάμψη και μεγαλοπρέπεια, στην καρδιά του θεσσαλικού κάμπου. Οι μικροί φίλοι θα ενθουσιαστούν με την "Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων" και το μοναδικό "Μύλο των Ξωτικών".

GRECOTEL ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021 2
GRECOTEL ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021 3

Τέλος, στην πάντοτε γοητευτική Αλεξανδρούπολη, το Grecotel Astir Egnatia σε καλωσορίζει στη  γεμάτη εικόνες Θράκη, μέσα στο καταπράσινο πευκοδάσος και σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης. Αποτελεί ιδανική αφετηρία για να χαρείς τη συγκλονιστική ομορφιά της φύσης και να γνωρίσετε τη μυθική Θράκη.

 


Info

Μπορείς να δεις όλες τις εορταστικές προτάσεις στο grecotel.com.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.

Διαγωνισμός | Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere του The Fall Guy

20 τυχεροί-ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα του The Fall Guy με τον Ryan Gosling.

Καμία έκπληξη, σύντομα θα δούμε καλλιστεία τεχνητής νοημοσύνης

Τα καλλιστεία ομορφιάς τεχνητής νοημοσύνης "Miss AI" μάλλον είναι και τα μοναδικά που ίσως να έχουν θέση ακόμα στην εποχή μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος