Kalesma για αυθεντικό Μυκονιάτικο Πάσχα

Από τις 21 Απριλίου, το 5* ξενοδοχείο υποδέχεται τους επισκέπτες του για μια αξέχαστη πασχαλινή εμπειρία με άρωμα Κυκλάδων.

Έπειτα από έναν επιτυχημένο πρώτο χρόνο λειτουργίας, το Kalesma Mykonos εγκαινιάζει τη νέα σεζόν ανανεωμένο, με πολλές εκπλήξεις για τους φιλοξενούμενούς του. Η μαγεία μιας ανεπανάληπτης high-end διαμονής ξεκινά από την πασχαλινή εξόρμηση σε ένα μυκονιάτικο "χωριό”. Τα ατμοσφαιρικά sunset parties με φόντο την ακαταμάχητη Δήλο, οι γαστρονομικές προτάσεις της κουζίνας του Pere Ubu Mykonos αλλά και η ζεστή φιλοξενία της ομάδας του ξενοδοχείου, είναι στοιχεία που αν μη τι άλλο κάνουν το χρόνο να σταματά.

Πρώτος σταθμός, ελληνικό Πάσχα στη Μύκονο

Από τις 21 Απριλίου 2022 και μέχρι τις 4 Μαΐου 2022, όσοι επιθυμούν να ανακαλύψουν τη διαφορετική πλευρά της Μυκόνου την περίοδο του Πάσχα, στο Kalesma Mykonos θα βρουν το απόλυτο σκηνικό για να γιορτάσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ειδικά για το βράδυ του Σαββάτου και το μεσημέρι της Κυριακής στο εστιατόριο Pere Ubu Mykonos, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πιάτα με έμφαση στην ελληνική κουζίνα και την παράδοση.

Kalesma για αυθεντικό Μυκονιάτικο Πάσχα

Ο chef Κώστας Τσίγκας και η ομάδα του έχουν ετοιμάσει ευφάνταστα μενού για τις ημέρες αυτές με αποκορύφωμα το παραδοσιακό ψήσιμο του αρνιού με φόντο το καταγάλανο Αιγαίο. Η γαστρονομική εμπειρία περιλαμβάνει γεύσεις που θυμίζουν οικογενειακές συγκεντρώσεις αλλά και νόστιμους ελληνικούς μεζέδες που θα μαζέψουν όλους τους φίλους γύρω από το τραπέζι. 

Θερμής φιλοξενία, διακριτική πολυτέλεια

Το Kalesma Mykonos αποτελεί τον απόλυτο προορισμό στο Νησί των Ανέμων συνδυάζοντας την απλότητα με την εκλεπτυσμένη κομψότητα και την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, ενώ έχει καταφέρει να γίνει το μυκονιάτικο "σπίτι” πολλών επισκεπτών από όλο τον κόσμο. Αυτό το σύγχρονο κυβιστικό σύμπλεγμα σουιτών και βιλών χτισμένο πάνω στον λόφο του Ορνού, ενισχύεται φέτος με την προσθήκη ενός νέου τύπου δωματίου.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΥΚΟΝΟΣ 2022 5

Οι νέες One Bedroom Villas διαθέτουν barbecue αλλά και μια open-plan βεράντα με κήπο και έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν private parties αλλά και ιδιωτικά δείπνα με την υπογραφή του chef του ξενοδοχείου. Φορτισμένο με την ενέργεια του τόπου που γεννήθηκε, την Αλεομάνδρα, εκεί όπου έβρισκαν καταφύγιο τα άλογα του θεού Απόλλωνα το Kalesma Mykonos προσκαλεί τους επισκέπτες του να ζήσουν μια αυθεντική μυκονιάτικη εμπειρία χωρίς να στερούνται τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της Μυκόνου και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Η απεριόριστη θέα στη Δήλο αλλά και η ανεμπόδιστη θέαση του ηλιοβασιλέματος αλλά και της ανατολής του ηλίου από όλα τα σημεία του ξενοδοχείου και ιδιαίτερα από το Aloni Sunset Lounge, αποτελεί ένα από τα πιο ρομαντικά στοιχεία του καθώς οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους με φόντο την παλέτα των γήινων χρωμάτων και τις αποχρώσεις του μπλε της θάλασσας να απλώνονται μπροστά στα μάτια τους.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΥΚΟΝΟΣ 2022 1
ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΥΚΟΝΟΣ 2022 3

Τα απογεύματα στο Kalesma Mykonos γίνονται ακόμα πιο ατμοσφαιρικά υπό τους ήχους της μουσικής του Zucca Radio που συντροφεύουν το φαγητό αλλά και το cocktail των επισκεπτών στο Pere Ubu Mykonos.

Ένα ταξίδι γεύσεων από την Αθήνα στη Μύκονο

Το αγαπημένο αθηναϊκό εστιατόριο Pere Ubu έβαλε πλώρη για το Αιγαίο και συγκεκριμένα για το Νησί των Ανέμων, όπου με οδηγό τον chef Κώστα Τσίγκα η κουζίνα του Pere Ubu Mykonos πρωταγωνιστεί στην γαστρονομική σκηνή της Μυκόνου.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΜΥΚΟΝΟΣ 2022 4

Φρέσκες πρώτες ύλες, τοπικά προϊόντα και βιολογικά συστατικά με άρωμα Ελλάδας συνθέτουν το μενού ενώ για τις βραδινές απολαύσεις δροσιστικά cocktails και premium ετικέτες κρασιών συνοδεύουν τα εξαιρετικά sunset parties των δημιουργών του Zucca Radio αλλά και τις special καλοκαιρινές βραδιές που οργανώνονται στο ξενοδοχείο όπως barbecue nights και πολλά άλλα.

 


Info

Αλεόμανδρα, Άγιος Ιωάννης, Μύκονος
Τηλ. 22890 77222, 6983 918726 
www.kalesmamykonos.com

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το κόλπο για να φτιάξεις το τέλειο βιογραφικό σημείωμα

Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες που μπορείς να βελτιώσεις για να κάνεις το βιογραφικό σου ιδανικό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

5 τροφές που ίσως ευθύνονται για τον πονοκέφαλό σου

Κάποιες από αυτές, σίγουρα δεν περνούσαν καν από το μυαλό μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μόλις είδαμε την καλύτερη διαφήμιση για τα robotaxi

Ή αλλιώς, όταν δύο παππούδες μπαίνουν σε αυτόνομο ταξί και δεν πιστεύουν αυτό που ζουν.

Γραφει TopGear