Niko Seaside Resort MGallery: Adults-only κοσμοπολιτισμός στην Κρήτη

Σε μια μοναδική παραθαλάσσια τοποθεσία στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης "βλέπει" πανοραμικά τον κόλπο Μιραμπέλο.

Niko Seaside Resort MGallery ονομάζεται το νέο ξενοδοχείο της Accor στην Ελλάδα, το οποίο θα ξεκινήσει να υποδέχεται επισκέπτες από τις 10 Απριλίου, στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Η εντυπωσιακή ξενοδοχειακή μονάδα συνδυάζει την εκλεπτυσμένη αισθητική των ξενοδοχείων MGallery Collection με τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα που αποπνέει του νησιού, συστήνοντας έναν μοναδικό adults-only, παραθαλάσσιο προορισμό. 

Niko Seaside Resort MGallery: Adults-only κοσμοπολιτισμός στην Κρήτη

Σε μια μοναδική παραθαλάσσια τοποθεσία στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης "βλέπει" πανοραμικά τον κόλπο Μιραμπέλο, με τον επισκέπτη να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα ιστορικά αξιοθέατα του νησιού, τη θρυλική λίμνη Βουλισμένη αλλά και το κοσμοπολίτικο κέντρο της πόλης.

Αποτελείται από 141 δωμάτια και σουίτες με private plunge pools που προσφέρουν εντυπωσιακή θέα στα νερά της Μεσογείου και στην πόλη, συνδυάζοντας το νησιώτικο στιλ με τη σύγχρονη πολυτέλεια.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NIKO SEASIDE RESORT MGALLERY ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 4
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NIKO SEASIDE RESORT MGALLERY ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 5
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NIKO SEASIDE RESORT MGALLERY ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 2

Το κτήριο έχει προσφάτως ανακαινιστεί πλήρως δημιουργώντας ένα φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον, με κύριο υλικό το ξύλο και το μάρμαρο, ενώ παράλληλα οι γκρι, πράσινες και μπλε αποχρώσεις αναδεικνύουν τον χώρο.

Η εντυπωσιακή πισίνα στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου και το lounge με τις άνετες ξαπλώστρες προσφέρουν μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία, θέτοντας στο προσκήνιο το στοιχείο του νερού που κυριαρχεί στο Niko Seaside Resort MGallery. Με φόντο το Αιγαίο οι επισκέπτες θα ζήσουν αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης με τη συντροφιά τους απολαμβάνοντας signature cocktails από το μπαρ του ξενοδοχείου. Για τους λάτρεις των εκλεπτυσμένων γεύσεων οι δημιουργικοί σεφ των δύο εστιατορίων χαρίζουν μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία μέσα από μια γαστρονομική περιήγηση στις γεύσεις της Κρήτης με διεθνείς επιρροές.

Όπως κάθε ξενοδοχείο της MGallery Collection, έχει ξεχωριστό χαρακτήρα και διηγείται τη δική του ιστορία μέσω του δικού του Iconic Object και της δικής του Memorable Moment. Μοιράζεται το πνεύμα της κρητικής φιλοξενίας έχοντας ως Iconic Object την κρητική λύρα και ως Memorable Moment την επίσκεψη στη Σπιναλόγκα ένα νησί - ανοιχτό μουσείο με πλούσια ιστορία.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Pierce Brosnan και Helen Mirren μόλις υπέκυψαν στο Netflix

Η πλατφόρμα απέκτησε τη μεταφορά του μυθιστορήματος The Thursday Murder Club και οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν.

5 επιστημονικοί λόγοι που δε μπορείς να διαχειριστείς τον θυμό

Γιατί, δε μαθαίνουν όλοι να εκφράζουν τα συναισθήματά τους και το θυμό τους με υγιείς τρόπους...

H Anne Hathaway είναι πλέον αγνώριστη

Η αλλαγή στην εμφάνισή της που δεν περίμενε κανείς.