Αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει δωμάτια ανάλογα με την ψυχολογική σου διάθεση

Κόκκινο=πάθος, κίτρινο=ευτυχία και ούτω καθεξής.

Γράφει: Νίκος Αγάθος 05 Νοεμβρίου 2018

Ο Steve Smith είναι ο CEO και ιδρυτής του Lawrence Group, μιας εταιρείας που δημιούργησε το Angad Arts Hotel, ενός ξενοδοχείου όπου θα ξαναβρείς τον εαυτό σου. Από την ώρα που θα κάνεις την κράτηση έως και τη στιγμή του check in στη ρεσεψιόν δηλώνεις πώς αισθάνεσαι, τι θέλεις να μην έχεις και τι να έχεις μέσα στο δωμάτιο, πώς θέλεις να είναι ο φωτισμός, τα έπιπλα, τα σεντόνια και τα παπλώματα -ακόμη και το χρώμα της κουρτίνας-, ή τι τροφές πρέπει να περιέχουν τα γεύματα με βάση τις οδηγίες του διατροφολόγου ή του γιατρού σου.

Αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει δωμάτια ανάλογα με την ψυχολογική σου διάθεση

Τα απολύτως εξατομικευμένα δωμάτια αυτού του νέου ξενοδοχείου θα τα βρεις μόνο αν ταξιδέψεις μέχρι το Σαιντ Λούις του Μιζούρι, ωστόσο, σαν ιδέα θα μπορούσε να εμπνεύσει ακόμη και ξενοδόχους ή Airbnb-οικοδεσπότες σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Το κόλπο του Smith είναι απλό:
Χρωματική παλέτα φωτισμού με τέσσερις διαφορετικές επιλογές (πράσινο για αναζωογόνηση, κίτρινο για ευτυχία, κόκκινο για πάθος και βαθύ μπλε για ηρεμία), ανάλογη μουσική υπόκρουση από surround ηχεία -ακόμη και στην τουαλέτα-, αλλά και σεντόνια, μαξιλάρια ή κουβέρτες σύμφωνα με τη συναισθηματική διάθεσή σου την εν λόγω στιγμή.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που έχει στη διάθεσή του ο όμιλος Lawrence Group, τα αποτελέσματα μιλούν για μια μοναδική και σπάνια ταξιδιωτική εμπειρία η οποία αφήνει τον επισκέπτη να αισθάνεται όχι απλά σαν το σπίτι του αλλά ακόμη περισσότερο ελεύθερος και χαλαρός.

Πειράματα αυτού του είδους ήδη εφαρμόζονται από την Lawrence Group σε εστιατόρια, μπαρ και χώρους εκδηλώσεων, με σκοπό να αισθάνεται κανείς καλά όποια ώρα βρεθεί εκτός ασφαλούς περιβάλλοντος - βλέπε σπίτι μου, σπιτάκι μου.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.