Τα κορυφαία κρεβάτια ξενοδοχείων στον πλανήτη

Οποιοσδήποτε θα ήθελε να κοιμηθεί σε αυτά στα ταξίδια του.

Ένα από τα πράγματα που σε απασχολούν λιγότερο σε κάποιο ταξίδι, κυρίως στο εξωτερικό, είναι το θέμα του ύπνου. Απολύτως λογικό αν αναλογιστείς την προσμονή και τις φιλοδοξίες που γεννά κάθε επίσκεψη σε ένα νέο προορισμό. Υπάρχουν όμως και εκείνα τα ξενοδοχεία που δε λησμονούν ότι πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες απολαύσεις αυτής της ζωής και φροντίζουν να το επιβεβαιώνουν εμπράκτως. Το hotels.com κατέληξε στα 5 κορυφαία κρεβάτια ξενοδοχείων του κόσμου.

Northern Lights Village

Τα κορυφαία κρεβάτια ξενοδοχείων στον πλανήτη

Βόρειο Σέλας και ένα ή περισσότερα βράδια κάτω από το επικό φως του. Αδιαμφισβήτητα ένα από τα ταξίδια που σχεδόν άπαντες συμπεριλαμβάνουν στην travel list τους. Στο μικρό χωριό Σααρισέλκα της Φινλανδίας βρίσκεται ένα ξενοδοχείο που πραγματοποιεί αυτό που υπόσχεται το όνομά του. Στο Northern Lights Village τα κρεβάτια είναι τοποθετημένα ακριβώς κάτω από τη γυάλινη οροφή των δωματίων (ή πιο ορθά  στα ξύλινα αυτόνομα σπιτάκια), ώστε να προσφέρουν απρόσκοπτη θέα προς το θαύμα της φύσης, κάθε στιγμή. 

Οι τιμές ξεκινούν από τα €390/διανυκτέρευση. 

Portobello Hotel

PORTOBELLO HOTEL ΛΟΝΔΙΝΟ

Εν αντιθέσει με το Northern Lights Village, στο Portobello Hotel του Νότινγκ Χιλ στο Λονδίνο, το highlight των δωματίων δε σχετίζεται με τη θέα από το κρεβάτι. Το τελευταίο όμως αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα της ταξιδιωτικής κοινότητας, με αρκετούς δημοσιογράφους και travel bloggers να το χαρακτηρίζουν ως ένα από τα πιο άνετα και αναπαυτικά που παίζουν στα ξενοδοχεία όλης της Ευρώπης. To κυκλικό κρεβάτι στα exceptional rooms, επιφάνειας μεγαλύτερης των 2,5 τμ με το υπερ-μαλακό στρώμα είναι μεταξύ άλλων και το αγαπημένο όλων των celebrities που έχουν περάσει έστω και ένα βράδυ στο εν λόγω κατάλυμα, πολλοί εκ των οποίων προσφέρθηκαν ακόμη και να το αγοράσουν.

Οι τιμές ξεκινούν από τα €225/διανυκτέρευση.

Bangkok Tree House

BANGKOK TREE HOUSE ΤΑΙΛΑΝΔΗ

Τα κρεβάτια του θεματικού ξενοδοχείου που συνδυάζει την eco-friendly λογική με την πολυτέλεια, στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, ενδείκνυνται για επισκέπτες που λατρεύουν να κοιμούνται στην ύπαιθρο, κάτω από τη σκιά τροπικών και μη δέντρων. Εκτός λοιπόν από το κρεβάτι στο εσωτερικό του δωματίου, υπάρχουν κι εκείνα στις εξωτερικές πλατφόρμες, που διαθέτουν και εντυπωσιακή θέα στον ποταμό Τσάο Φράγια.

Οι τιμές ξεκινούν από τα €109/διανυκτέρευση.

V8 Hotel-Motorworld Stuttgart

V8 MOTORWORLD ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Κοντά στην Στουτγάρδη, συναντά κάποιος το ξενοδοχείο με θεματικά δωμάτια που σχετίζονται με τον κόσμο των 4 τροχών. Τα έπιπλα σε αυτό είναι κατασκευασμένα από πραγματικά μέρη αυτοκινήτων και ασφαλώς η διακόσμηση ακολουθεί το συγκεκριμένο ύφος με φωτογραφίες αγώνων και λεπτομέρειες που παραπέμπουν στους 4 τροχούς. Highlight, η 120 τ.μ. σουίτα (V12 Mercedes Suite), που εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα, διαθέτει δικό της roof garden και ένα αυτοκρατορικό κρεβάτι με τη σφραγίδα της κορυφαίας γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. 

Οι τιμές ξεκινούν από τα €149/διανυκτέρευση.

Jade Mountain Resort

JADE MOUNTAIN RESORT ΑΓΙΑ ΛΟΥΚΙΑ

Σκέψου πως βρίσκεσαι στην Αγία Λουκία, ένα από τα ομορφότερα και πιο εξωτικά νησιωτικά κράτη του πλανήτη. Σε αυτό πρόσθεσε πως ακριβώς μόλις ξυπνάς κάθε πρωί απλώνονται μπροστά σου τα γαλαζοπράσινα νερά, πλαισιωμένα με τα καταπράσινα τροπικά γειτονικά νησιά, σε ένα κρεβάτι που ως φυσική του προέκταση διαθέτει μία infinity pool. Ναι, αυτό ακριβώς προσφέρει το Jade Mountain Resort, ένα από τα πιο περιζήτητα ξενοδοχεία της Καραϊβικής.

Οι τιμές ξεκινούν από τα € 1.646/διανυκτέρευση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.