Το ξενοδοχείο των θρύλων του Χόλιγουντ άνοιξε πάλι στο Παλμ Σπρινγκς

Στο Movie Colony Hotel ο επισκέπτης μπορεί να μείνει στο δωμάτιο του Jim Morrison, της Marilyn Monroe ή του Frank Sinatra.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 24 Απριλίου 2019

Υπάρχει ένα old fashioned glam το οποίο διατηρείται αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου, για κάποια συγκεκριμένα μέρη όπου συνήθιζαν να περνούν χρόνο μερικοί εκ των μεγαλύτερων σταρ του κόσμου του θεάματος. Στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκει σίγουρα το ξενοδοχείο Movie Colony, που βρίσκεται στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια, από το 1935 όταν και το άνοιξε ο αρχιτέκτονας Albert Frey.

Μετά από 4 χρόνια εργασιών, το εν λόγω κατάλυμα είναι και πάλι έτοιμο να υποδεχτεί επισκέπτες, με εμφανώς ανανεωμένο πρόσωπο, έχοντας όμως πάντοτε κάτι από τις χρυσές εποχές του παρελθόντος. 

Το ξενοδοχείο των θρύλων του Χόλιγουντ άνοιξε πάλι στο Παλμ Σπρινγκς
ΠΙΣΙΝΑ MOVIE COLONY
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MOVIE COLONY 4

Για να πάρεις μία ιδέα του τι συνέβαινε εδώ, θα αρκεστούμε να αναφέρουμε ότι η Marilyn Monroe συνήθιζε να διανυκτερεύει στα δωμάτιά του και ο Frank Sinatra οργάνωνε πάρτι στους χώρους του.

Highlight ωστόσο παραμένει η στιγμή που ο Jim Morrison βούτηξε στην πισίνα, πηδώντας από το μπαλκόνι του δωματίου, στον πρώτο όροφο, χωρίς -ξεκάθαρα από τύχη- να τραυματιστεί. Εκτός από τους προαναφερθέντες, από τα 16 δωμάτιά του έχουν περάσει κατά καιρούς οι Cary Grant, Jack Benny, Tony Curtis και Janet Leigh. 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MOVIE COLONY 1935

Κατά τη διάρκεια της αναδιαμόρφωσης των χώρων του, οι σημερινοί ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, σε συνεργασία με τους designers και τους αρχιτέκτονες, διατήρησαν το αρχικό του ύφος με μπόλικα ρετρό αντικείμενα να συναντώνται, ενώ έχουν προστεθεί έντονα χρώματα αλλά και όλες οι σύγχρονες παροχές και ανέσεις.

Φυσικά, η πισίνα του έχει υποστεί ολική ανακαίνιση αλλά βρίσκεται πάντοτε στο ίδιο σημείο. Αξίζει ακόμη να αναφερθεί ότι το Movie Colony Hotel είναι σε πολύ μικρή απόσταση από την κοιλάδα της Coachella και σε walking distance από το κέντρο του Παλμ Σπρινγκς.

Οι τιμές για τα δωμάτιά του ξεκινούν από τα $99/διανυκτέρευση. 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Auto & Moto

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Η νόστιμη παράδοση που κρύβεται στα μοναστήρια της Ανδαλουσίας

Tα γλυκά των μοναχών στη νοτιότερη περιφέρεια της Ισπανίας ασκούν γαστρονομική -και όχι μόνο- γοητεία στους ταξιδιώτες.

Ένα τέλειο τριήμερο στις Συρακούσες

Τι να δεις, πού να μείνεις και πώς να απολαύσεις στο απόλυτο μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις της Σικελίας.