Κινηματογραφικά και τηλεοπτικά σπίτια που είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση στο Airbnb

Πού θα κοιμηθείς εκεί που το έκαναν οι Sherlock Holmes και Tony Stark.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 23 Σεπτεμβρίου 2020

Στο Airbnb μπορείς να βρεις πολύ ενδιαφέροντα μέρη για να μείνεις, όπως για παράδειγμα σε μία σκηνή των νομαδικών φυλών της Μογγολίας ή ακόμη και σε ένα κάστρο στην Ιρλανδία. Αν πάλι είσαι fan της pop κουλτούρας, η διεθνής πλατφόρμα ενοικιάσεως σπιτιών έχει μεριμνήσει, ώστε να σου παρέχει καταφύγιο σε κάποια από τα πιο προβεβλημένα μέρη της μικρής και της μεγάλης οθόνης. Όπως τα παρακάτω.

Murder, She Wrote

Κινηματογραφικά και τηλεοπτικά σπίτια που είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση στο Airbnb

Το υπέροχο εξοχικό της Jessica Fletcher (Angela Lansbury) από τη σειρά μυστηρίου των 80s υπάρχει στην πραγματικότητα στην Καλιφόρνια και ενδείκνυται για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν, σε ένα προσεγμένο περιβάλλον.

American Horror Story: Coven

AIRBNB 2

Η έπαυλη που "πρωταγωνιστεί" στην τρίτη σεζόν του AHS βρίσκεται στη Νέα Ορλεάνη και έχει μοναδική γοητεία. Το shabby chic εσωτερικό προσφέρει την απαραίτητη άνεση, την ίδια στιγμή που μπορεί να γίνει και λίγο αλλόκοτο, ειδικά από τη στιγμή που έχει παρακολουθήσει κάποιος τα 13 επεισόδια του συγκεκριμένου κύκλου της δημοφιλούς σειράς.

Avengers: Endgame

AIRBNB 3

Η φαραωνική super sci fi βίλα του Tony Stark στο Μαλιμπού -αυτή που καταστρέφουν οι άνθρωποι του Mandarin στην τρίτη ταινία- μπορεί να μην είναι διαθέσιμη, αλλά το σπίτι στην εξοχή όπου ο Iron Man έχει προσωρινά αποσυρθεί μαζί με την οικογένειά του στο Avengers: Endgame, είναι. Βρίσκεται σε ένα δάσος της Τζόρτζια των ΗΠΑ και προσφέρει μία μοναδική εμπειρία απόδρασης στη φύση.

Solitary Man και Definitely, Maybe 

AIRBNB 4

Δύο ταινίες γυρίστηκαν σε αυτό το σπίτι του Μπρούκλιν, με τους Michael Douglas, Danny De Vito και Ryan Reynolds να είναι κάποιοι από τους κινηματογραφικούς του ενοίκους. Κατά τα άλλα, οι επισκέπτες κάνουν λόγο για ένα κατάλυμα με χαλαρή ατμόσφαιρα και vintage ύφος.

Girls

AIRBNB 5

Πρόκειται για τη σειρά-απάντηση των Millennials σε όλες εκείνες τις αντίστοιχες των early 00s, που δεν είχαν τίποτα να πουν. Μία από τις πρωταγωνίστριες του Girls, η Shoshanna (Zosia Mamet) μετακομίζει κάποια στιγμή στο Τόκιο και ζει σε ένα πολύχρωμο διαμέρισμα. Το συγκεκριμένο διατίθεται ασφαλώς για τους χρήστες του Airbnb και είναι τόσο συναρπαστικό όσο φαίνεται.

Shakespeare in Love

AIRBNB 6

Ρομαντική ατμόσφαιρα, άκρως Instagramικές γωνιές και μοναδικές εικόνες της αγγλικής εξοχής έξω από τα παράθυρα. Τα πάντα σε αυτό το σπίτι που βρίσκεται στο Σάφλοκ της Μεγάλης Βρετανίας κάνουν τους επισκέπτες να νιώθουν ακριβώς όπως ο Joseph Fiennes και η Gwyneth Paltrow στην ταινία του John Madden.

Sherlock

AIRBNB 7

Το οίκημα στο 221b της Baker Street στο οποίο ο Benedict Cumberbatch και o Martin Freeman συνηθίζουν να περνούν τον περισσότερο χρόνο εξετάζοντας περίπλοκες υποθέσεις και εγκλήματα δεν βρίσκεται στο Λονδίνο αλλά στο Νιούπορτ της Αγγλίας. Και μπορεί κάποιος να κοιμηθεί ήσυχα σε αυτό ή να χαλαρώσει μπροστά από το τζάκι, χωρίς να έχει το άγχος μην πεταχτεί στα ξαφνικά ο υπέροχος Moriarty του Andrew Scott.

Twilight

AIRBNB 8

Το σπίτι με το λευκό εξωτερικό και την γκρίζα οροφή από το πρώτο Twilight φιλοξενεί οποιονδήποτε επιθυμεί να επισκεφτεί το Όρεγκον των ΗΠΑ, χωρίς να υπάρχει κανένας βρικόλακας στο εσωτερικό του.  


Δες ακόμη το ξενοδοχείο με την ίσως ομορφότερη θέα στον πλανήτη και μερικά από τα πιο αλλόκοτα hotels του κόσμου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης