Heritage Hill: Μία νέα και σύγχρονη πρόταση διαμονής στην Αθήνα

Το ολοκαίνουριο Heritage Hill Hotel άνοιξε τις πύλες του στη Λεωφόρο Συγγρού.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 17 Φεβρουαρίου 2020

Ένα ολοκαίνουριο και κομψό ξενοδοχείο άνοιξε τις πύλες του από τις 15 Φεβρουαρίου στη Λεωφόρο Συγγρού. Σε απόσταση αναπνοής από τον σταθμό του μετρό Συγγρού-Φίξ, το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος αλλά και το μουσείο της Ακρόπολης, το Heritage Hill φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε μία ξεχωριστή πρόταση διαμονής της ελληνικής πρωτεύουσας. 

Το 4* city hotel διαθέτει 35 δωμάτια υψηλής αισθητικής και μία πολυτελή Lifestyle Suite με μοναδική θέα στην Ακρόπολη. Η αίθουσα συσκέψεων χωρητικότητας 16 ατόμων προσφέρεται για επαγγελματικές συναντήσεις με πλήρη οπτικοακουστικό εξοπλισμό και υποστήριξη, ενώ ο συγκεκριμένος χώρος μπορεί επίσης να φιλοξενήσει σεμινάρια wine tasting και wine pairing, από επαγγελματίες του χώρου, αναβαθμίζοντας έτσι την εμπειρία φιλοξενίας. 

Heritage Hill: Μία νέα και σύγχρονη πρόταση διαμονής στην Αθήνα
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HERITAGE HILL 2
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HERITAGE HILL 3

Ένα σύγχρονο γυμναστήριο προσφέρεται για την καθημερινή άσκηση των επισκεπτών, ενώ το bar-restaurant στο lobby του ξενοδοχείου δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα χαλάρωσης και απόλαυσης των γεύσεων και των αρωμάτων. Το μενού του ξενοδοχείου ξεχωρίζει και προσφέρει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα νότα στη διαμονή του κάθε επισκέπτη.  Με σκοπό τη σύνδεση με την ιστορικότητα της περιοχής και του εργοστασίου της μπύρας Φιξ το ξενοδοχείο, προσφέρει παραδοσιακά πιάτα ημέρας και μενού κρύων πιάτων, ειδικά σχεδιασμένα, συνδυάζοντας μια ιδιαίτερη εμπειρία γεύσεων με ποικιλίες μπύρας από όλη την Ελλάδα.


Info

Λ. Ανδρέα Συγγρού 61
Τηλ. 216 9397700
hhhotel.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης