Το πρώτο ξενοδοχείο Star Wars ανοίγει στην Φλόριντα

Διαμονή που σε ταξιδεύει σε έναν Γαλαξία πολύ-πολύ μακρινό.

Star Wars: Galactic Starcruiser θα είναι η ακριβής ονομασία του ξενοδοχείου της Disney που είναι εμπνευσμένο από το franchise του "Πολέμου των Άστρων" και θα ανοίξει τις πύλες του εντός του Walt Disney World, στις αρχές του 2021. 

Οι χώροι του Star Wars: Galactic Starcruiser θα θυμίζουν ασφαλώς τα διαστημόπλοια από τις ταινίες του saga ενώ κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, οι επισκέπτες θα μπορούν να πάρουν μέρος σε πολλές διαδραστικές εμπειρίες. "Από το πρώτο δευτερόλεπτο που θα πατά κάποιος το πόδι του σε αυτό, θα γίνεται μέρος της ιστορίας του Star Wars. Θα γίνεται αμέσως πολίτης του Γαλαξία και θα βιώνει στο 100% ένα μοναδικό ταξίδι" είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ο Bob Chapek, CEO της Disney Parks and Resorts, δίνοντας το στίγμα για το concept που θα ακολουθηθεί στο ξενοδοχείο αλλά και το πώς θα μοιάζει η διαμονή σε αυτό. 

Ο κάθε επισκέπτης θα μπορεί να περάσει δύο μέρες και δύο νύχτες σε κάποιο από τα δωμάτια του Star Wars: Galactic Starcruiser, στα οποία θα υπάρχουν αρκετά από τα επίσημα σκηνικά και αντικείμενα των ταινιών, όπως επίσης και τα κοστούμια.

Το πρώτο ξενοδοχείο Star Wars ανοίγει στην Φλόριντα
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ STAR WARS 2
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ STAR WARS 3

Φυσικά, όλα αυτά έχουν και το αντίστοιχο (μάλλον τσουχτερό) αντίτιμο, καθώς οι τιμές του διήμερου πακέτου θα ξεκινούν από τα $900, με all-inclusive παροχές και 5 γεύματα, όπως επίσης και την εκπαίδευση στην πλοήγηση αεροσκάφους αλλά και τη χρήση φωτόσπαθου.

Στο opening, που θα λάβει χώρα σε λίγους μήνες, αναμένεται να παρευρεθούν αρκετοί από τους πρωταγωνιστές των ταινιών, μαζί με τους δημιουργούς αυτών.


Διάβασε ακόμη για το πολυτελές ξενοδοχείο της NASA στο διάστημα, την ευρωπαϊκή πρωτεύουσα με τα ακριβότερα Airbnb και το ιδιαίτερο boutique ξενοδοχείο The Foundry στου Ψυρρή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 επιστημονικοί λόγοι που δε μπορείς να διαχειριστείς τον θυμό

Γιατί, δε μαθαίνουν όλοι να εκφράζουν τα συναισθήματά τους και το θυμό τους με υγιείς τρόπους...

H Anne Hathaway είναι πλέον αγνώριστη

Η αλλαγή στην εμφάνισή της που δεν περίμενε κανείς.

H Billie Eilish λεέι ότι θα έπρεπε να έχει διδακτορικό στον αυνανισμό

"Βασικά μιλάω για το σεξ κάθε φορά που έχω την ευκαιρία".

H Ferrari αλλάζει όνομα

Ύστερα από συμφωνία εκατομμυρίων με τεχνολογικό κολοσσό.

Γραφει TopGear

Είδαμε την πρώτη τηλεόραση MicroLED που κατέφθασε στην Ελλάδα

Οι νέες τηλεοράσεις και soundbars της Samsung είναι πραγματικά πρωτοποριακές και εντός θα βρεις όλες τις πληροφορίες.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η νέα δίαιτα του Orlando Bloom περιλαμβάνει (και) δηλητήριο βατράχου

Ο δημοφιλής ηθοποιός μόλις αποκάλυψε ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Orlando Bloom: To the Edge έκανε ακραία πράγματα - και όχι μόνο στη διατροφή του.

Γραφει Γιαννης Σπανος