Το πρώτο ξενοδοχείο Star Wars ανοίγει στην Φλόριντα

Διαμονή που σε ταξιδεύει σε έναν Γαλαξία πολύ-πολύ μακρινό.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 09 Μαρτίου 2020

Star Wars: Galactic Starcruiser θα είναι η ακριβής ονομασία του ξενοδοχείου της Disney που είναι εμπνευσμένο από το franchise του "Πολέμου των Άστρων" και θα ανοίξει τις πύλες του εντός του Walt Disney World, στις αρχές του 2021. 

Οι χώροι του Star Wars: Galactic Starcruiser θα θυμίζουν ασφαλώς τα διαστημόπλοια από τις ταινίες του saga ενώ κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, οι επισκέπτες θα μπορούν να πάρουν μέρος σε πολλές διαδραστικές εμπειρίες. "Από το πρώτο δευτερόλεπτο που θα πατά κάποιος το πόδι του σε αυτό, θα γίνεται μέρος της ιστορίας του Star Wars. Θα γίνεται αμέσως πολίτης του Γαλαξία και θα βιώνει στο 100% ένα μοναδικό ταξίδι" είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ο Bob Chapek, CEO της Disney Parks and Resorts, δίνοντας το στίγμα για το concept που θα ακολουθηθεί στο ξενοδοχείο αλλά και το πώς θα μοιάζει η διαμονή σε αυτό. 

Ο κάθε επισκέπτης θα μπορεί να περάσει δύο μέρες και δύο νύχτες σε κάποιο από τα δωμάτια του Star Wars: Galactic Starcruiser, στα οποία θα υπάρχουν αρκετά από τα επίσημα σκηνικά και αντικείμενα των ταινιών, όπως επίσης και τα κοστούμια.

Το πρώτο ξενοδοχείο Star Wars ανοίγει στην Φλόριντα
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ STAR WARS 2
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ STAR WARS 3

Φυσικά, όλα αυτά έχουν και το αντίστοιχο (μάλλον τσουχτερό) αντίτιμο, καθώς οι τιμές του διήμερου πακέτου θα ξεκινούν από τα $900, με all-inclusive παροχές και 5 γεύματα, όπως επίσης και την εκπαίδευση στην πλοήγηση αεροσκάφους αλλά και τη χρήση φωτόσπαθου.

Στο opening, που θα λάβει χώρα σε λίγους μήνες, αναμένεται να παρευρεθούν αρκετοί από τους πρωταγωνιστές των ταινιών, μαζί με τους δημιουργούς αυτών.


Διάβασε ακόμη για το πολυτελές ξενοδοχείο της NASA στο διάστημα, την ευρωπαϊκή πρωτεύουσα με τα ακριβότερα Airbnb και το ιδιαίτερο boutique ξενοδοχείο The Foundry στου Ψυρρή.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Auto & Moto

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πιο ασφαλείς χώρες για να ταξιδέψεις αυτή τη στιγμή

Αλλά και οι πιο επικίνδυνες, σύμφωνα με την ταξιδιωτική λίστα της γαλλικής εταιρείας Insurly.

Τα ξενοδοχεία που δεν κλείνουν λόγω κορονοϊού

Υπάρχουν 50 εξαιρέσεις στο γενικό κανόνα για τα τουριστικά καταλύματα στην Ελλάδα.