Το νέο διαμέρισμα του David Beckham κοστίζει 20 εκ. δολάρια

Δεν είναι απλά ένα σπίτι, είναι ένα μνημείο αρχιτεκτονικής με την υπογραφή της Zaha Hadid.

Πολλά ονόματα της αρχιτεκτονικής και του design παραμένουν, για το ευρύ κοινό, ένα όνειρο, ένα όραμα (ή κάποιο διαμέρισμα όπως αυτό που αγόρασε πρόσφατα ο David Beckham) φτιαγμένο από μινιμαλιστικά σχέδια και τεράστια παράθυρα που κοιτoύν σε πισίνες, ηλιόλουστες πόλεις ή κάποιο πάρκο γεμάτο δέντρα. Ονόματα όπως ο Le Corbusier, o Gio Ponti και η Zaha Hadid βρίσκονται πια στη σφαίρα του μύθου, αφού η δουλειά τους του χάρισε την αιωνιότητα. Πρωτοπόροι, πιονέροι, σπουδαίοι. Τα δικά τους γεωμετρικά σχήματα, τα δικά τους εμβληματικά κτίρια αποτελούν κειμήλια για τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Το διαμέρισμα

Το νέο διαμέρισμα του David Beckham κοστίζει 20 εκ. δολάρια

Κάποιοι, όμως, ακριβώς όπως ο Becks δεν είναι ακριβώς θνητοί και έτσι έχουν πρόσβαση σε σπίτια που δεν είναι απλά σπίτια αλλά μνημεία αρχιτεκτονικής. Φυσικά, το ζεύγος των David και Victoria Beckham έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι διαθέτει γούστο και πραγματική γνώση του στυλ - σε αντίθεση με αρκετούς άλλους celebrities που στα μάτια τους οτιδήποτε λάμπει είναι χρυσός. Η πρόσφατη αγορά του νέου τους διαμερίσματος αποτελεί άλλη μία επιβεβαίωση για αυτό. 

Μπέκαμ σπίτι Μαϊάμι 2

Το One Thousand Museum ξεκίνησε να χτίζεται το 2015. Πνευματικό παιδί της σπουδαίας Zaha Hadid που έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο έναν χρόνο μετά, αποτελεί ήδη ένα τοπόσημο για την πόλη του Μαϊάμι. Το εντυπωσιακό κτίριο των 62 ορόφων φέρει την υπογραφή της τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του. Αποτελεί, δηλαδή, με άλλα λόγια μία ιδανική επένδυση για όποιον εκατομμυριούχο θέλει να επενδύσει όχι στην κτηματομεσιτική αγορά αλλά στην αρχιτεκτονική. Κάτι που ο David Bechkam και η σύζυγός τους έκαναν έναντι 20 εκ. δολαρίων.

Από: Esquire ES


φωτογραφίες © One Thousand Museum

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.