Η μαγευτική παραλία στο σποτ της καμπάνιας τουρισμού

Οι απόψεις διίστανται για το πού βρίσκεται η συγκεκριμένη παραλία.

Γράφει: Esquire Editors 05 Ιουνίου 2020

Παρουσιάστηκε χθες από την κυβέρνηση η φετινή καμπάνια για τον τουρισμό, εν μέσω μίας δύσκολης περιόδου λόγω της πανδημίας, με κεντρικό σύνθημα το "Greek summer is a state of mind".

Η ταινία Endless Greek Summer αποτελεί το πρώτο βίντεο της καμπάνιας, ενώ παράλληλα δημιουργείται και η ελληνική εκδοχή της ταινίας με στόχο την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού.

Στο συγκεκριμένο βίντεο όμως, βλέπουμε μία υπέροχη ελληνική παραλία, την οποία δεν γνωρίζουν πολλοί. Καταγάλανα νερά, άμμος, φύση, με την εικόνα να "μυρίζει" Ελλάδα.

Ποια είναι όμως αυτή η παραλία και πού βρίσκεται; Οι απόψεις για την τοποθεσία διϊστανται, όμως όλοι συμφωνούν σε ένα: Πως είναι ένα μέρος που μοιάζει με επίγειο παράδεισο.

Οι περισσότεροι πιστεύουν πως πρόκειται για την παραλία Μεγάλη Άμμος, στο Μαρμάρι Ευβοίας. Το Μαρμάρι βρίσκεται στη νότια Εύβοια και είναι χτισμένο αμφιθεατρικά σε έναν όμορφο κόλπο ακριβώς απέναντι και δυτικά της Ραφήνας. Απέχει 111 χλμ ΝΑ από την Χαλκίδα και 13 χλμ. Δ.-ΒΔ. από την Κάρυστο. Το χειμώνα είναι ένα ήσυχο ψαροχώρι, ενώ το καλοκαίρι αποτελεί παραθεριστικό κέντρο, αφού διαθέτει υπέροχες παραλίες.

Η παραλία Μεγάλη Άμμος είναι μοναδικής ομορφιάς και κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες τουρίστες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirsini 🌙 (@mirsinii) on

Ορισμένοι όμως, θεωρούν πως δεν πρόκειται για τη Μεγάλη Άμμο στην Εύβοια, αλλά για το Μαραθονήσι στη Ζάκυνθο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @greece_bestplaces on

Η φιλοσοφία της καμπάνιας για τον τουρισμό

Φέτος το καλοκαίρι δεν θα είναι το ίδιο.. Η παγκόσμια υγειονομική κρίση, άλλαξε σχεδόν τα πάντα. Τον τρόπο που ζούμε, που δουλεύουμε, που κάνουμε διακοπές… Για αυτό η καμπάνια της Ελλάδας για το καλοκαίρι του 2020 θα είναι διαφορετική. Γιατί αυτό που μας ξεχωρίζει σήμερα είναι ότι τα καταφέραμε… Κερδίσαμε αναγνώριση και σεβασμό. Τώρα, έχουμε την ευκαιρία, να αξιοποιήσουμε αυτή τη συλλογική επιτυχία. Να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και προσμονής … Ένα μήνυμα της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο, με επίκεντρο, ένα νέο brand: Το Ελληνικό Καλοκαίρι – Greek Summer.

Το ελληνικό καλοκαίρι δεν είναι απλά ο ήλιος και η θάλασσα. Αυτά τα έχουν και άλλες χώρες. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι μια κατάσταση ευτυχίας πέρα απο εποχές και τόπους. Είναι αυτό το μοναδικό συναίσθημα που νιώθεις όταν είσαι μαζί με αυτούς που αγαπάς, όταν γίνεσαι ένα με τη φύση και νιώθεις μέσα σου ελευθερία.

Και από τη στιγμή που το ελληνικό καλοκαίρι είναι συναίσθημα, μπορείς να το νιώσεις οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Από: thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.