Τα Apple Glasses όλο και πιο κοντά

Η αμερικανική εταιρεία έχει βάλει μπρος το επόμενο σημαντικό της project.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 27 Ιανουαρίου 2021

Η Apple έχει κάνει ξεκάθαρη εδώ και καιρό την πρόθεσή της να ξεχωρίσει και στο κομμάτι της augmented reality, γι' αυτό και σκοπεύει να λανσάρει τα Apple AR Glasses μέσα στο 2021. Η πρόθεση της αμερικανικής εταιρείας μοιάζει να έρχεται πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα έπειτα από την κατάθεση μίας αίτησης ευρεσιτεχνίας του brand για "μία αυθεντική συσκευή που φοριέται από τον χρήστη στο κεφάλι".

Ναι σωστά μάντεψες. Η Apple έχει ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες -οτιδήποτε δηλαδή αφορά αυτές- για το επόμενό της project, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι τα AR Glasses - εκτός αν σκοπεύει να λανσάρει στην αγορά κάποιο κράνος ή κάτι παρεμφερές. Μάλλον δύσκολο.

Το smart glass tech trend εξαπλώνεται τάχιστα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες θέλουν να αποκτήσουν προβάδισμα στην κούρσα της επαυξημένης πραγματικότητας. Υπενθυμίζουμε πως το Facebook συνεργάζεται με την Ray-Ban, ενώ οι Bose Corporation, Huawei και SnapChat έχουν προχωρήσει αρκετά το δικό τους αντίστοιχο πλάνο.

Τα Apple Glasses θα προσφέρουν στο χρήστη πάρα πολλές νέες δυνατότητες, όπως το ξεκλείδωμα συσκευών με τον ίδιο τρόπο που το κάνει το Apple Watch. Υπάρχουν φυσικά άπειρες φήμες για οτιδήποτε σχετίζεται με αυτά, με κάποιες πηγές να τονίζουν πως η αποκάλυψή τους θα γίνει ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τρέξιμο ή βάρη;

Ποιο από τα δύο είδη προπόνησης να διαλέξεις και γιατί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η ιστορία του Tanitoluwa Adewumi

Ο 10χρονος άστεγος πρόσφυγας που έγινε master στο σκάκι.

Η 18χρονη Destiny έρχεται για να αναστατώσει την Eurovision

Η Destiny με το με τραγούδι "ύμνο" για τις γυναίκες "Je Me Casse", θίγει το θέμα της γυναικείας ενδυνάμωσης και είναι το μεγάλο φαβορί της Eurovision.

Οι πιο ποθητές μάρκες αυτοκινήτων στην Ευρώπη

Ποια εταιρεία προτιμούν οι περισσότεροι Ευρωπαίοι και ποια βρίσκεται στην κορυφή των Ελλήνων οδηγών;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι στόχοι και οι προσδοκίες της φετινής τουριστικής σεζόν

Τείχος ασφαλείας με πέντε διαφορετικές ζώνες άμυνας και υψηλές βλέψεις για το φετινό καλοκαίρι.

Πώς θα χτίσεις σώμα στο πάρκο της γειτονιάς σου

Ένα πλήρες πρόγραμμα προπόνησης που θα σου αποκαλύψει το γυμναστήριο που κρύβει το πάρκο της γειτονιάς σου.