Τα Apple Glasses όλο και πιο κοντά

Η αμερικανική εταιρεία έχει βάλει μπρος το επόμενο σημαντικό της project.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 27 Ιανουαρίου 2021

Η Apple έχει κάνει ξεκάθαρη εδώ και καιρό την πρόθεσή της να ξεχωρίσει και στο κομμάτι της augmented reality, γι' αυτό και σκοπεύει να λανσάρει τα Apple AR Glasses μέσα στο 2021. Η πρόθεση της αμερικανικής εταιρείας μοιάζει να έρχεται πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα έπειτα από την κατάθεση μίας αίτησης ευρεσιτεχνίας του brand για "μία αυθεντική συσκευή που φοριέται από τον χρήστη στο κεφάλι".

Ναι σωστά μάντεψες. Η Apple έχει ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες -οτιδήποτε δηλαδή αφορά αυτές- για το επόμενό της project, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι τα AR Glasses - εκτός αν σκοπεύει να λανσάρει στην αγορά κάποιο κράνος ή κάτι παρεμφερές. Μάλλον δύσκολο.

Το smart glass tech trend εξαπλώνεται τάχιστα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες θέλουν να αποκτήσουν προβάδισμα στην κούρσα της επαυξημένης πραγματικότητας. Υπενθυμίζουμε πως το Facebook συνεργάζεται με την Ray-Ban, ενώ οι Bose Corporation, Huawei και SnapChat έχουν προχωρήσει αρκετά το δικό τους αντίστοιχο πλάνο.

Τα Apple Glasses θα προσφέρουν στο χρήστη πάρα πολλές νέες δυνατότητες, όπως το ξεκλείδωμα συσκευών με τον ίδιο τρόπο που το κάνει το Apple Watch. Υπάρχουν φυσικά άπειρες φήμες για οτιδήποτε σχετίζεται με αυτά, με κάποιες πηγές να τονίζουν πως η αποκάλυψή τους θα γίνει ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Auto & Moto