Τι περιμένουμε από το event της Apple στις 20 Απριλίου

Όλα όσα αναφέρουν οι φήμες για το επερχόμενο event της Apple.

Το επόμενο Apple Event απέχει λιγότερο από μία εβδομάδα και όπως συνηθίζεται σε ότι έχει να κάνει με τις νέες ανακοινώσεις της δημοφιλούς τεχνολογικής εταιρείας το hype που δημιουργείται είναι τεράστιο. Στις 20 Απριλίου λοιπόν, ο Tim Cook θα παρουσιάσει κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα από το Cupertino σε ένα online -ασφαλώς- event, που θα μεταδοθεί μέσω το επίσημου site της Apple αλλά και του καναλιού της στο Youtube. 

Τι να περιμένουμε λοιπόν από τον CEO του αμερικανικού κολοσσού; Οι (ανεπίσημες) πληροφορίες κάνουν λόγο για τα AirTags, μία νέα γενιά iPad Pro, τα AirPods 3 και περισσότερα Mac, εξοπλισμένα με τους Apple silicon επεξεργαστές.

Τα AirTags 

Η εκδοχή της Apple για Bluetooth tags που θα μπορούν να εντοπίζουν το προσαρμοσμένο σε αυτά iPhone. Θα μπορούν να προσαρμοστούν σε πορτοφόλια, μπρελόκ κλειδιών και τσάντες, έχοντας την ικανότητα να γνωρίζουν κάθε φορά τη θέση του smartphone. Η εν λόγω συσκευή αναμένεται να επαναπροσδιορίσει την κατηγορία του προϊόντος, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία UWB (ultra-broadeband) που βρίσκεται στα μοντέλα iPhone 12, iPhone 12 mini και Pro.

Τα iPad Pro του 2021

Η πρώτη συσκευή που ίσως παρουσιαστεί θα είναι το 11-inch iPad Pro 2021. Το tablet θα έχει το ίδιο design με το iPad Pro του 2020 αλλά περιμένουμε να έχει εξοπλιστεί με μία κύρια κάμερα 12MP και έναν αισθητήρα LiDAR, μαζί με την εξαιρετικά ευρεία κάμερα 8 MP. Ίσως γίνουν και τα αποκαλυπτήρια του iPad Pro 2021 των 12,9 ιντσών, με Face ID sensors στην οθόνη. 

Τα MacBook Pro του 2021 

Τα νέα μοντέλα MacBook Pro θα καταφθάσουν με οθόνη mini LED, με τις φήμες να υποστηρίζουν πως θα είναι εξοπλισμένα με το πανίσχυρο M1X chip

Τα AirPods 3

Υπάρχουν ακόμη κάποια leaks σχετικά με τα τρίτης γενιάς AirPods που θα υιοθετήσουν αρκετές από τις λειτουργίες των AirPods Pro. 
 


Διάβασε ακόμη για κάποια άγνωστα τρικ του iPhone, τον Steve Jobs που άλλαξε τον κόσμο και μερικά πράγματα που  ίσως γνωρίζουμε για το iPhone 13.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.