Τα καλύτερα κωπηλατικά μηχανήματα για κάθε τσέπη

Τα βρίσκεις συνήθως στο γυμναστήριο, αλλά τώρα μπορείς να τα δουλεύεις στην άνεση του σπιτιού σου.

Γράφει: Νίκος Αγάθος 20 Σεπτεμβρίου 2020

Τα κωπηλατικά μηχανήματα είναι από τα πιο σημαντικά εργαλεία προπόνησης που βρίσκουμε στο γυμναστήριο. Με την μοντέρνα αισθητική τους, τις high tech λειτουργίες τους και την όλο και μεγαλύτερη προσέλκυση νέων αθλούμενων στα γυμναστήρια που τις διαθέτουν, οι μηχανές αυτές κωπηλατικής έχουν μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε κάτι παραπάνω από ένα hip μηχάνημα γυμναστικής. Μιμούμενες με ακρίβεια την πλήρη και εντελώς φυσική κίνηση ενός κωπηλάτη, προσφέρουν τόνωση σε όλο το σώμα, οδηγώντας ταυτόχρονα σε βελτίωση του συντονισμού, της ταχύτητας, της μέγιστης δύναμης, της θωράκισης των αρθρώσεων και της μαζικής καύσης λίπους.

Από σήμερα, μπορείς να αποκτήσεις μια επαγγελματική κωπηλατική σπίτι σου, παραγγέλνοντας online την κατάλληλη για τις απαιτήσεις και το βαλάντιό σου.

Δες παρακάτω τα πιο ενδιαφέροντα και έγκυρα μοντέλα του 2020:

JK Fitness 5070

Τα καλύτερα κωπηλατικά μηχανήματα για κάθε τσέπη

189,00 €
Ζυγίζει 16 κιλά, έχει υδραυλικό έμβολο με 16 επίπεδα έντασης και οθόνη LCD για να παρακολουθείς χρόνο, καρδιακό ρυθμό, θερμίδες και στατιστικά στοιχεία για κάθε προπόνηση.

SportPlus Rowing

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ

 

288,64 €
Διαθέτει 8 επίπεδα αντίστασης, 6 εκπαιδευτικά προγράμματα και μέγιστο φορτίο 150 κιλών.

Tunturi Cardio Fit

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ

 

289,95 €
Εξαιρετικά απλό στο χειρισμό με άνετα αντιολισθητικά πεντάλ και 8 επίπεδα μαγνητικής αντίστασης για να προσαρμόζεις τις προπονήσεις σου κατά το δοκούν. Επιπλέον, είναι πτυσσόμενο.


Vogatore Concept 2

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ

 

1.444,48 $
Ο σχεδιασμός αυτής της κωπηλατικής δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ελαχιστοποίηση θορύβου. Μια οθόνη παρέχει ακριβή δεδομένα για τις προπονήσεις σου, ενώ αποσυναρμολογείται εύκολα σε δύο κομμάτια ώστε να το αποθηκεύεις πιο άνετα.

Toorx Rower Sea Water Rowing Machine

ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ

691,00 €
Με 6 επίπεδα δυσκολίας, που προσομοιάζουν απολύτως την αίσθηση φυσικής κωπηλασίας στο νερό και άνετο κάθισμα με υδραυλικούς εξολκείς ρουλεμάν. Υποστηρίζει μέγιστο βάρος 130 κιλών και έχει δομή εξοικονόμησης χώρου που διπλώνει και αποθηκεύεται παντού.

Από: Esquire IT

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Η άρνηση χρήσης μάσκας είναι μία ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή

Μία επιστημονική άποψη για όλους εκείνους που αρνούνται πεισματικά να φορέσουν μάσκα.