H σκληρή προπόνηση του Hugh Jackman για την επιστροφή του Wolverine

Ο Hugh Jackman έχει σκίσει τρία παντελόνια μέχρι στιγμής στην προσπάθειά του να επιστρέψει ως Wolverine.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 25 Ιανουαρίου 2023

Wolverine δε γίνεσαι από τη μία μέρα στην άλλη και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Hugh Jackman. Μετά το απίθανο βίντεο της επιστροφής του, υπό το βλέμμα του κολλητού του φίλου, Ryan Reynolds, o Jackman φαίνεται ότι άφησε τα αστεία και επικεντρώθηκε στον αγαπημένο ρόλο. 

O αυστραλός ηθοποιός υποδύεται τον εν λόγω ήρωα για περισσότερες από δύο δεκαετίες και ξέρει ότι στα 54 του δε μπορεί να κάνει τα ίδια που έκανε το 2000. Για αυτό και το έχει ρίξει στη δουλειά. Ο ίδιος έχει αποκαλύψει στο παρελθόν, πως βάζει το σώμα του σε προπόνηση δυόμισι ώρες την ημέρα, ενώ έχει πει επίσης ότι κανένα κοτόπουλο δεν είναι ασφαλές όταν είναι σε "κατάσταση Wolverine".

Τώρα, σε συνέντευξή του στον παρουσιαστή του The Late Show, Stephen Colbert, ο Jackman επεκτάθηκε στο τι ακριβώς χρειάζεται για να μπει σε φόρμα... Wolverine. Δήλωσε ότι τώρα που τελείωσε τις παραστάσεις του στο μιούζικαλ The Music Man, ανεβάζει σιγά σιγά στροφές, ώστε να φτάσεις τις 6.000 θερμίδες την ημέρα που θα πρέπει να καταναλώνει ενόψει των γυρισμάτων.

"Αυξάνω τη δόση μου, αυτή τη στιγμή παίρνω περίπου 4500-5000 θερμίδες. Φορούσα ένα όργανο μέτρησης καρδιακών παλμών ως Harold Hill (στο The Music Man) επειδή ο γυμναστής μου είπε ότι πρέπει να ξέρω με τι δουλεύω εδώ, γιατί προσπαθώ να σε γεμίσω. Τώρα τρώω μόνο και προπονούμαι". Ερωτηθείς για το τι πιστεύουν οι ενδυματολόγοι του για την αυξημένη διατροφή του, ο Jackman αποκάλυψε χαριτολογώντας ότι έχω σκίσει το παντελόνι του τρεις φορές.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Jackman αρνήθηκε ότι κατέφυγε ποτέ σε φαρμακευτική βοήθεια για να υποδυθεί τον Wolverine. Ο 54χρονος ηθοποιός δήλωσε: "Αγαπώ τη δουλειά μου. Και αγαπώ τον Wolverine. Πρέπει να προσέχω τι λέω εδώ, αλλά μου είχαν πει ανεπίσημα ποιες είναι οι παρενέργειες αυτού. Και είπα: "Δεν το αγαπώ τόσο πολύ". Οπότε όχι, το έκανα με τον παλιό τρόπο."

Δες παρακάτω τι εννοεί ο Hugh Jackman όταν μιλάει για παλιό τρόπο

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.