Lío: Η θρυλική εμπειρία διασκέδασης από την Ibiza, στη Μύκονο

Το εμβληματικό brand μουσικής και φιλοξενίας Pacha εγκαινιάζει την παγκοσμίου φήμης cabaret dining εμπειρία στο Νησί των Ανέμων αυτό το καλοκαίρι.

Το πιο glamourous καμπαρέ του κόσμου, το Lío, έρχεται στη Μύκονο. Το μοναδικό σόου, οι μεσογειακές γεύσεις και η ψυχαγωγία που κορυφώνεται στο La Fête, θα προσφέρει στους επισκέπτες μια συναρπαστική εμπειρία: Το Lío Mykonos ανοίγει τις πόρτες του στις 9 Ιουλίου.

Ένα κοινό μυστικό

Μια μυστική πόρτα σε ένα από τα στενά δρομάκια της Χώρας της Μυκόνου, θα είναι η πύλη για μια αξέχαστη βραδιά με ξεχωριστή αίγλη. Το σκηνικό για αυτό το μοναδικό concept που συνδυάζει την κομψότητα και τον ηδονισμό, είναι ένας εντυπωσιακός, ανοικτός κήπος.

Lío: Η θρυλική εμπειρία διασκέδασης από την Ibiza, στη Μύκονο

Αυτό το καλοκαίρι, το Lío Mykonos θα παρουσιάσει το show "La Fête Sauvage”, διάρκειας δυόμισι ωρών, κατά το οποίο διεθνείς καλλιτέχνες, τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες, θα εξάψουν τις αισθήσεις των καλεσμένων. Σε συνδυασμό με την απαράμιλλη εξυπηρέτηση και την musical lounge ατμόσφαιρα, μία νέα μορφή αλληλεπίδρασης δημιουργείται.

> Διάβασε ακόμη: Η ιστορία του Pacha, του πιο θρυλικού club της Ίμπιζα

Από όταν άνοιξε για πρώτη φορά στην Ibiza πριν από 10 χρόνια, το 2011, το Lío αποτελεί σύμβολο της νυκτερινής ζωής του νησιού και ένα σημείο που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί κανείς. Η θέση του στη μαρίνα της Ibiza και οι γαστρονομικές του προτάσεις, μαζί με την μοντέρνα προσέγγιση ενός αισθησιακού cabaret show, προκαλούν το ενδιαφέρον των επισκεπτών, ήδη από την άφιξή τους στον χώρο.

LIO MYKONOS 2

Ακολουθώντας το σχέδιο επέκτασης του ομίλου, το Lío θα επιστρέψει πλέον μόνιμα στο Λονδίνο, στο χώρο του nightclub Café de Paris, το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του το 1924 και στη σκηνή του έχουν εμφανιστεί από τον Frank Frank Sinatra και την Marlene Dietrich έως τον George Michael.

"Αυτό το καλοκαίρι γιορτάζουμε τα 10α γενέθλια του Lío Ibiza και έπειτα από μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλους, είμαστε έτοιμοι να εντυπωσιάσουμε και να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας όπως ποτέ άλλοτε. Η φιλοξενία και η ψυχαγωγία κυλούν στο αίμα μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που μεταφέρουμε αυτήν την μοναδική εμπειρία και εκτός Ibiza, σε ένα νέο κοινό" δηλώνει χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος του Pacha Group, Nick McCabe.

LIO MYKONOS 3

Η ανακοίνωση για το άνοιγμα του Lío έρχεται έπειτα από την ανακοίνωση για την έναρξη λειτουργίας του Casa Pacha Formentera, ενός νέου boutique πολυτελούς ξενοδοχείου στο νησί Formentera και του Destino Pacha Mykonos, του πρώτου ξενοδοχείου του Pacha brand εκτός Ισπανίας.

> Διάβασε ακόμη: Pacha: Μετά την Ίμπιζα, κατακτά την Μύκονο

Εκτός από το Lío, στην εταιρεία επίσης ανήκουν το ξενοδοχείο Destino Pacha Ibiza, το El Hotel Pacha και το Pacha nightclub.

 


Info

Lío Mykonos - Ενόπλων Δυνάμεων 6, Χώρα – Μύκονος

https://liopacha.com/mykonos

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.