Η μεγάλη γιορτή των μπαρ επιστρέφει στην Αθήνα

Επιστροφή στην Τεχνόπολη για ένα από τα καλύτερα bar shows του πλανήτη.

To Athens Bar Show επιστρέφει με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική, ένα χρόνο μετά την  αναγκαστική απουσία εξαιτίας της πανδημίας και ενεργοποιεί αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά από το 2010, συγκεντρώνοντας όλους τους επαγγελματίες των bars, της cocktail και spirits industry σε μια τοποθεσία και να ενημερώνει/εκπαιδεύει για ό, τι νέο συμβαίνει.

"Ώρα να τα πούμε από κοντά"

Με μότο "Ώρα να τα πούμε από κοντά" στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2021 η Τεχνόπολη θα μεταμορφωθεί στη μεγαλύτερη πανελλαδικά εκπαιδευτική έκθεση- θεσμό των επαγγελματιών της bartending και spirit σκηνής. Ιδιοκτήτες bar, bartenders, εισαγωγείς, εταιρείες ποτών, παραγωγοί, διανομείς, f&b managers και όσοι ανήκουν στον κλάδο περιμένουν περισσότερο από ποτέ τη φετινή διοργάνωση, η οποία πυροδοτεί και διαμορφώνει όλες τις καίριες εξελίξεις της Ελληνικής και παγκόσμιας βιομηχανίας ποτών τη μετά-covid εποχή. 

Πάνω από 40 εταιρείες - εκθέτες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό παρουσιάζουν τα προϊόντα τους, που ξεπερνούν τις 500 διαφορετικές ετικέτες και ανήκουν σε μια μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες spirits. 

Ανάμεσα  τους οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν αρκετές νέες αφίξεις και παραγωγές, που κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους μέσα από το Athens Bar Show, να γνωρίσουν καλύτερα πολλά αξιόλογα τοπικά brands και να εντοπίσουν πολλές αναγνωρίσιμες φιάλες, αμπαλαρισμένες με νέα concept.  

> Διάβασε ακόμη: Τα αθηναϊκά μπαρ περνούν στην εποχή του concept

Οι Εκθέτες, όπως σε κάθε Athens Bar Show,  είναι παραγωγοί, εισαγωγείς, διανομείς, αλλά και ιδιοκτήτες εταιρειών με αξεσουάρ, εργαλεία, εξοπλισμό και βιβλία,  με τους οποίους ο επαγγελματίας επισκέπτης έχει την ευκαιρία να συνευρεθεί σε ένα χώρο και να αλληλεπιδράσει, να ενημερωθεί και σε πολλές περιπτώσεις  να δοκιμάσει και να πάρει μέρος σε ξεχωριστές γευσιγνωσίες και pairings. 

Η μεγάλη γιορτή των μπαρ επιστρέφει στην Αθήνα

Τα stage των σεμιναρίων φιλοξενούν μερικούς από τους καλύτερους, αναγνωρισμένους και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, Έλληνες και ξένους, bartenders, επιχειρηματίες, ερευνητές, επιστήμονες, master blenders, παραγωγούς, που έρχονται από όλες τις μητροπόλεις των spirits, με προγραμματισμένες ομιλίες και masterclasses, που εκτός των άλλων δίνουν έμφαση στα νέα δεδομένα και στις προκλήσεις και ευκαιρίες που έφερε η πανδημία, προσφέροντας ιδέες και λύσεις. 

> Διάβασε ακόμη: Τα μπαρ στις ταινίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα

Τα οργανωμένα σεμινάρια ξεπερνούν τα 60 και περιστρέφονται γύρω από τον σημερινό  παλμό του κλάδου της φιλοξενίας, την επικαιρότητα, τα νέα trends εγχώρια και παγκόσμια, τις καθολικές ανερχόμενες τάσεις, τις νεοσύστατες ανάγκες, τις ελκυστικές καινοτομίες, τις ενδιαφέρουσες νέες τεχνικές ή πρακτικές, τους αποδοτικότερους τρόπους διαχείρισης, προβολής και οργάνωσης ενός bar, τις νέες ευκαιρίες ή προκλήσεις που δημιούργησε η πανδημία και τα  best-practices ανάπτυξης για μαγαζιά.

> Διάβασε ακόμη: Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Όλο αυτό το πρωτότυπο υλικό, οι ανταλλαγές απόψεων είναι συγκεντρωμένα και updated. 

 


Ιnfo

Ημερομηνίες: Τρίτη 9 και Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021
Ώρες λειτουργίας: 11:00 - 19:00
Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι
Εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες: www.athensbarshow.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.

Αυτή είναι η πιο ακριβή τεκίλα στον κόσμο

Ένα μόνο μπουκάλι κοστίζει 3,5 εκατομμύρια δολάρια και προφανώς, έχει μπει στο ρεκόρ Γκίνες.

Γραφει Γεωργια Πρεζα