
Ο Idris Elba άνοιξε νέο μπαρ στο Λονδίνο
Ο τεράστιος Idris παρουσιάζει το Porte Noire στο King’s Cross.
Μετά το Parrot στο Waldorf Hilton (στην ευρύτερη περιοχή του Covent Garden) ο κορυφαίος -από κάθε άποψη- Idris Elba άνοιξε ένα ακόμη μπαρ, αυτή τη φορά στην περιοχή του King’s Cross και πάλι στη βρετανική μητρόπολη. Ονομάζεται Porte Noire, όπως ακριβώς και η σαμπάνια του δημοφιλούς ηθοποιού, παραγωγού, συγγραφέα και DJ, που λανσαρίστηκε μέσα στο 2020.
> Διάβασε ακόμη: Ένα cocktail με τσίπουρο για την Kylie Minogue
Και εγένετο Porte Noire
Σε συνεργασία με τον David Farber, ιδρυτή των περίφημων Connaught Wine Cellars, ο Elba παρουσιάζει αυτή τη φορά ένα μητροπολιτικό wine bar με δικό του κελάρι, που στεγάζεται σε έναν υπέρκομψο χώρο και σε ένα πολυτελές περιβάλλον.
Εκεί, οι λάτρεις του κρασιού και όχι μόνον αυτού μπορούν να δοκιμάσουν προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες, συνδυαστικά με φαγητό. Πρόκειται για μία ιδέα που υπήρχε για καιρό στο μυαλό του 49χρονου Άγγλου ηθοποιού και ωρίμασε κατά τη διάρκεια του lockdown.
> Διάβασε ακόμη: Η ιστορία πίσω από το Old Fashioned του Ryan Gosling στο Crazy, Stupid, Love
"Όλη μου τη ζωή πήγαινα στα μπαρ και έχω μία πολύ στενή σχέση με αυτά. Ίσως και περισσότερο από όσο θα έπρεπε ή από όσο μπορώ να παραδεχτώ" αναφέρει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο 50 Best, συμπληρώνοντας πως "έχω μείνει σε πάρα πολλά διαφορετικά μέρη και έχω συναντήσει πάρα πολλούς ανθρώπους στα μπαρ. Έχω δουλέψει σε αυτά, έχω πιει και πάντοτε ένιωθα άνετα. Ήθελα λοιπόν να δημιουργήσω ένα τέτοιο μέρος, πολυτελές και ξεχωριστό, φιλόξενο και ζωντανό, όπου όλοι θα μπορούν να νιώθουν άνετα".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, επιστρέφει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, στρέφει και φέτος τα βλέμματα του παγκόσμιου οινικού στερεώματος στη Σαντορίνη.
Γιατί υπάρχει η τρύπα στα κουτάκια των αναψυκτικών –Όχι, δεν είναι για το καλαμάκι
Όχι, η τρύπα στη γλωττίδα του κουτιού δεν είναι για να κρατάει το καλαμάκι. Η ιστορία της ξεκινά από ένα πικνίκ το 1962 και κρύβει ευρηματικότητα, εργονομία και… περιβαλλοντικά οφέλη.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤο Ideal είναι το πιο χοτ μπαρ της Αθήνας αυτή τη στιγμή
Οι λόγοι που καθιστούν το φρέσκο μπαρ των Εξαρχείων ό,τι πιο δημοφιλές παίζει τώρα στην αθηναϊκή σκηνή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΌλα τα φώτα στο Bar Leone
Στο Χονγκ Κονγκ ίσως βρίσκεται το επόμενο μεγάλο μπαρ του μάταιου τούτου κόσμου. Ο Lorenzo Antinori μας μιλά για αυτό.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας rooftop προορισμός σε μαγνητίζει στην Αθηναϊκή Ριβιερα
Τα Asteria Rooftop ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας και θα γίνουν το αγαπημένο σου σημείο για θερινή ραστώνη στην πόλη.
Πώς θα καταλάβεις αν σου σέρβιραν την μπύρα σε βρώμικο ποτήρι
Οι φυσαλίδες, ο αφρός και το άρωμα της μπύρας μπορούν να σου πουν πολλά για το αν το ποτήρι σου είναι πραγματικά καθαρό. Ιδού τι να προσέξεις.
Γραφει Τιμος Σαλαμες