Assemblage, η υβριδική συνέχεια του Warehouse

Κάβα, delicatessen, coffee και pastry shop, στην καρδιά της Αθήνας.

Το όνομα Warehouse ασφαλώς και δεν είναι άγνωστο στα δρώμενα της πόλης. Ξεκινώντας από τα Εξάρχεια, μύησε τους επισκέπτες του στη δική του φιλοσοφία, με επίκεντρο το κρασί, τον εκλεκτό καφέ και τις γεύσεις του γενικότερα. Κατά καιρούς μας σύστησε πολλά νέα concepts, προσαρμοσμένα κάθε φορά στο πνεύμα αλλά και τις ανάγκες της εποχής. Επόμενο βήμα; Το Warehouse Assemblage.

Ώρα για το Warehouse Assemblage

Αυτή τη φορά ήρθε η ώρα για το Warehouse Assemblage: Ένας  high-end πολυχώρος, στην καρδιά της Αθήνας και πάνω στην πλατεία Μητροπόλεως, που συνδυάζει κάβα, delicatessen, coffee και pastry κατάστημα.

> Διάβασε ακόμη: Νόστιμα μέρη της Αθήνας για να φας τώρα

Πρόκειται για ένα υβριδικό project που προσφέρει υψηλής ποιότητας και premium προϊόντα (retail & on the spot), ακριβώς όπως θα γινόταν σε πολυτελείς κάβες στις σημαντικότερες ευρωπαϊκές μητροπόλεις. 

Assemblage, η υβριδική συνέχεια του Warehouse

Περιλαμβάνει dispensers της Enomatic, οι οποίοι δίνουν την ευκαιρία για δοκιμή ή/και κατανάλωση, σπάνιων και ακριβών φιαλών, πρόσβαση σε εκατοντάδες ετικέτες κρασιών από όλο τον κόσμο, καθώς και αφρωδών και σαμπάνιας με δικές τους αποκλειστικότητες, όπως το σπίτι της Egly-Ouriet.

WAREHOUSE ASSEMBLAGE 2

Προσφέρονται επίσης καφέδες speciality και origin, ψημένοι από τη Wisecup, καθώς και γλυκά φτιαγμένα από τον γνωστό pastry chef Αλέξανδρο Κόνιαρη. 

Ο χώρος πλαισιώνεται από εξοπλισμό υψηλού σχεδιασμού και γνωστών brands, συντηρητές IP, μηχανές καφέ Evo Dalla Corte XT, πούρα, πωλητήριο προϊόντων Loveramics, της οποίας οι άνθρωποι του Warehouse είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι.

> Διάβασε ακόμη: Η αναγέννηση του ελληνικού κρασιού

Επιπροσθέτως, στο υπόγειο του Warehouse Assemblage θα βρει κανείς ένα εργαστήριο R&D, ένα κελάρι για bonded φιάλες και έναν χώρο για παρουσιάσεις και private functions 15 ατόμων.

Όπως αντιλαμβάνεσαι, στόχος του είναι να προσφέρει στον επισκέπτη μία μοναδική διαδραστική εμπειρία αγοράς κρασιού και εστίασης.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.